Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 27. februar 2017

  Kako izbrati voziček za vašega novorojenca?

  Obdobje pričakovanja prihoda novega družinskega člana je za mnoge najlepši čas, ko bodoči starši uživajo še zadnje skupne samske trenutke, hkrati pa skupaj pripravljajo popolno gnezdo za bodočo večjo družinico. Sodobni starši želijo, da dojenčka ob prihodu na svet pričaka urejeno in varno okolje, zato izbiri otroške opreme posvetijo veliko pozornosti in časa. A devet mesecev ali kakšen manj je dovolj, da najdejo točno tisto, kar želijo.

 • 20. februar 2017

  HP vstopil v svet iger

  E-šport oz. »gaming« postaja iz dneva v dan bolj priljubljen širom sveta. V nekaterih državah so e-športniki dobili tudi uraden naziv profesionalnih športnikov. Pri nas gamerji sicer še niso deležni kakšnih posebnih pozornosti, o njih se tudi manj sliši, kar pa ne pomeni, da jih nimamo. Slovenci smo vedno bili uspešni in vztrajni športniki, zakaj bi bilo v e-športu drugače?

 • 13. februar 2017

  Kako doma pripraviti gastronomske mojstrovine televizijskih chefov?

  Kuhanje je v zadnjih letih doseglo čisto nove razsežnosti, predvsem če želite domačim gurmanom ali pa prijateljem postreči s sofisticiranimi jedmi, kakršne v televizijskih oddajah ustvarjajo različni kuharski mojstri. Niti domača kuhinja ni več tako enostavna, kot se nam je včasih dozdevalo, ko smo uživali preproste jedi naših babic, saj je pri kulinaričnih podvigih pomembna vsaka malenkost, predvsem če imate za mizo nekoga z visokimi zahtevami in zelo občutljivimi brbončicami, ki zazna vse še tako neopazne odtenke okusov.

 • 07. februar 2017

  5 idej, kako vam Philips Hue lahko polepša življenje

  Naši domovi so se v minulih 100 in nekaj letih drastično spremenili. Najbolj je v življenjski slog posegel prihod električne energije, ki je v do tedaj ustaljen način bivanja prinesla pravo revolucijo. Svetloba, ki pride v dom po žici in jo prižgemo oz. ugasnemo s preprostim pritiskom na stikalo, je bila na začetku čudež znanosti. Kmalu je električna razsvetljava postala nekaj najbolj samo po sebi umevnega. In zanimivo - še danes princip osvetlitve temelji na tehnologiji s konca 19. stoletja. Ni že čas za korak naprej?

 • 31. januar 2017

  Kako si optimalno organizirati delovno okolje?

  Urejeno in prijetno delovno okolje je ključno za motivacijo in učinkovitost pri delu. Če se namreč dobro počutimo in smo zadovoljni, bomo tudi v večjim veseljem delali in več naredili. Boljše delovno okolje je povezano z bolj optimalno organizacijo dela in predvsem večjo prilagodljivost, kar je že več kot pol poti do uspeha.

 • 23. januar 2017

  4 razlogi, zakaj takoj prenehajte pomivati posodo na roke!

  Ne glede na to, v kako tehnološko napredni dobi živimo, ljudje še vedno radi verjamemo, da stroji ne morejo (in nikoli ne bodo mogli) povsem nadomestiti spretnosti človeških rok. To pomanjkanje zaupanja v moč strojev se kaže že v naših domovih, kjer veliko opravil še vedno delamo na roke, pa čeprav imamo na voljo stroje, ki bi nam prihranili čas, pa še delo bi bilo bolje opravljeno. Poglejmo samo pomivanje posode. Prvi pomivalni stroj so naredili daljnega leta 1850 (seveda ni bil tak, kakršen so današnji), a 150 let kasneje je tudi v razvitih zahodnih deželah še vedno veliko takih, ki posodo pomivajo ročno oz. umazanijo sperejo s posode preden jo naložijo v pomivalni stroj. In to kljub številnim raziskavam, ki dokazujejo, da so sodobni pomivalni stoji učinkovitejši, varčnejši, okolju prijaznejši in bolj higienični kot ročno pomivanje posode.

 • 13. januar 2017

  Prava svetloba iz stanovanja naredi dom

  Po temačnih dneh konec minulega leta, ki so jih k sreči poživile lučke veselega decembra, se je dan spet začel daljšati. In če ste novembra in decembra zaradi kratkih temačnih dni postajali vse bolj brezvoljni, črnogledi in utrujeni, se je z začetkom leta zazdelo, da smo svet in mi vsi skupaj z njim dobili nekaj več življenjske energije, nov zagon. Nič čudnega, saj dnevi spet postajajo daljši, naše telo pa svetlobo potrebuje tako kot toploto, morda še bolj.

 • 04. januar 2017

  Novoletni sklep št. 1: Konec težav s prenosom podatkov!

  Prvi ponovoletni teden je navadno čas, ko razmišljamo o tem, kaj bomo v novem letu spremenili, da bomo srečnejši, mirnejši in bolj zadovoljni, da bo družinsko življenje teklo bolj gladko in da bo naše razmerje bolj harmonično. A za to, da se želje tudi res udejanijo v praksi, je potrebno najprej locirati vzrok težave in najti praktično rešitev zanjo.

 • 27. december 2016

  Tehnologija v letu 2016: zgodba o napredku in polomijah

  Leto, ki se izteka, je bilo na tehnološkem področju zelo pestro. Novic iz sveta tehnologije - dobrih in takih, za katere bi bili bolj veseli, če jih ne bi bilo - je bilo na pretek. In medtem ko je svet naredil velik korak naprej v smeri robotike, predvsem samovozečih vozil, in umetne inteligence, smo bili letos v primeru ameriških volitev priča največjemu porazu orodij sodobne analitike, Google in Facebook sta nas preplavljala z lažnimi novicami, letališko osebje pa je na potnike s Samsung Galaxy Note 7 zaradi eksplozij teh prestižnih aparatov gledalo kot na potencialne teroriste. Apple se je ob dogodkih le prizanesljivo nasmihal, dokler se pojav - v nekoliko manjši meri - ni ponovil pri njihovem najnovejšem modelu iPhone 7.

 • 19. december 2016

  Kako izbrati hišnega ljubljenčka za vaš dom?

  Pravijo da k vsaki družini sodi tudi domači ljubljenček, sicer v domu preprosto nekaj manjka. In - roko na srce - v veliko družinah res biva vsaj ena domača živalca. In tudi če bi odrasli nekako raje živeli brez kosmatega, pernatega, luskinastega ali hitinastega soprebivalca, so otroci tisti, ki si slej ko prej zaželijo družbe na štirih (ali več ali manj) nogah. In potem se pojavi dilema: kateri domači ljubljenček bo postal nov družinski član?

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij