Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 20. oktober 2014

  Resnično nevsakdanja izkušnja svetlobe

  Philips je s filmom Afterglow na mednarodnem filmskem festivalu v smučanju prostega sloga iF3 prejel dve nagradi za najboljši kratki film in najboljšo kinematografijo. Afterglow je del uspešne kampanje za Philipsove televizorje Ambilight. S pomočjo neverjetno osvetljenih kadrov nočnega smučanja so s predvajanjem filma Afterglow nazorno prikazali učinek tehnologije Ambilight, Philipsovega svetlobnega sija, ki žari s strani televizorja.

 • 16. oktober 2014

  Apple iPad Air 2 in OS Yosemite

  Novi Apple iPad Air 2 prihaja v treh barvah in sicer v dveh že znanih (Silver - srebrna in Space Gray - vesoljno siva) in v zlati, ki je poznana iz Apple iPod Touch in Apple iPhone.

 • 14. oktober 2014

  Začnite dan z nasmehom

  Danes imamo vse manj časa in vse bolj zanemarjamo svoje zdravje. Začnite dan s sveže pripravljenim sadnima ali zelenjavnim napitkom, ki je zdrav in hranljiv, ter odličnega okusa.

 • 09. oktober 2014

  Sušilni stroj, modna muha ali dobra investicija?

  Poletje se počasi poslavlja, sonce je vse manj močnejše in dnevi vse krajši. Priložnosti, za sušenje perila pred hišo ali na balkonu je vse manj in manj.

 • 29. september 2014

  Pozor lastniki Bosch pomivalnih strojev

  Lastnike navedenih pomivalnih strojev blagovne znamke Bosch prosimo, da ukrepajo skladno s tem obvestilom

 • 08. september 2014

  Svet iger na velikem zaslonu Philipsovih televizorjev

  TP Vision v Philipsove televizorje, ki jih poganja Android, vključuje še igre na oblaku OnLive. Gre za prve evropske televizorje, ki podpirajo storitve iger na oblaku OnLive in v Sloveniji so v prodaji od začetka septembra. Sistem omogoča igranje video iger na velikem zaslonu brez potrebe po igralni konzoli.

 • 20. avgust 2014

  Android že na poti v Slovenijo

  Kot smo zapisali že v eni od prejšnjih novičk je Philips predstavil 1. televizor na svetu, ki bo deloval na operacijskem sistemu Android.

 • 21. julij 2014

  Renew & Refurbish

  Proizvajalcem računalniške opreme se vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže želenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne.

 • 14. julij 2014

  Philipsov prvi Androidni TV na svetu: DOVRŠENOST V VSEH POGLEDIH

  Nova serija Philipsovih televizorjev 9800 prinaša dovršenost slike in prva na svetu tudi funkcionalnost Androidnih vsebin. Gre za do potankosti izpopolnjeno serijo, tako v pogledih slike, možnostih vsebin, 4-stranskega Ambilighta, kot tudi zvoka in oblike. Za najbolj zahtevne gledalce, ki si od svojega televizorja želimo največ.

 • 24. junij 2014

  Philips svetila tudi na Eurosongu 2014

  Ste uživali v letošnjem Evrovizijskem tekmovanju? Če je temu tako, potem so nedvomno k temu pripomogla tudi Philips svetila.

Copyright © 2014 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij