Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 17. oktober 2016

  Decembrski oddih v toplih krajih ali nepozabna in bleščeča silvestrska zabava!

  Na poletni dopust smo skorajda že vsi pozabili in ob vseh vsakodnevnih obveznostih že pogledujemo na koledar in iščemo možnosti za daljši oddih od dela. December je idealen tako za potovanje v tople kraje, kot tudi zimski aktivni dopust s smučanjem in saunanjem. Morda pa si želite le nekaj prostih dni doma in nepozabno silvestrsko zabavo. Vse kar morate storiti je, da v službi pravočasno najavite dopust, rezervirate izbrano destinacijo in … poskrbite za svoje odlično počutje!

 • 10. oktober 2016

  Lahko računalniške igre res krepijo razvoj možganov?

  Kljub temu, da je igranje računalniških iger ena izmed zelo priljubljenih dejavnosti otrok in mladostnikov, je o tej tematiki večinoma zaslediti predvsem opozorila glede negativnih učinkov. Vsakršno pretiravanje je vsekakor odsvetovano in zelo pomembno je, da je čas, preživet za računalnikom, omejen, vendar pa se je kljub temu izkazalo, da imajo računalniške igre tudi kar nekaj pozitivnih vplivov na duševno zdravje ter kognitivne in socialne veščine.

 • 03. oktober 2016

  STRAST BIVANJA: Pripomočki za študentsko življenje – žuraj ga v slogu

 • 26. september 2016

  STRAST BIVANJA - poslovite se od alergij in draženja kože!

  Sodeč po raziskavah strokovnjakov so alergije v zadnjih desetletjih v velikem porastu, kar je med drugim mogoče pripisati tudi spremembi kakovosti prehrane, onesnaženosti, stresnem tempu življenja in nekaterim drugim spremljajočim dejavnikom. Zelo pogoste so alergije na hrano, med najbolj razširjenimi pa so tudi različne vrste kožnih alergij, ki pestijo tako odrasle kot otroke, katerih koža je še posebej občutljiva in zahteva skrbno nego. Kljub splošnemu porastu alergij je pozitivna novica ta, da so alergije v sodobnem času ozdravljive in da jih je mogoče s preventivnim ukrepanjem celo preprečiti ali vsaj bistveno omiliti.

 • 19. september 2016

  STRAST BIVANJA: Inglesina otroški vozički - ko se klasika spoji s sodobnostjo

  Kaj se zgodi, ko združite vrhunski italijanski dizajn in potrebo po funkcionalnosti, ko je v igri otroški voziček? Rezultat je enostavnost uporabe za starše in maksimalna varnost in udobje za vašega otroka.

 • 12. september 2016

  STRAST BIVANJA s HP malim velikanom

  Iščete prenosni računalnik, ki je po razmerju med ceno in kakovostjo v samem vrhu v svojem razredu ter vam ponuja prav vse, kar potrebujete? Vašega iskanja je lahko nemudoma konec, saj smo za vas pripravili ponudbo, ki je ne gre prezreti. Zagotovo vas bo očaral prenosni računalnik HP 17-x006nm, pisan na kožo uporabnikom, ki želijo vse v enem – zmogljivost, odlično grafiko in najsodobnejše funkcionalnosti.

 • 05. september 2016

  Nagrajenec za najboljši izdelek v kategoriji velikih zaslonov – Philips TV 65PUS7601

  Philipsovi televizorji se v zadnjem desetletju uvršajo v sam vrh po kakovosti, posebna čast pa je, kadar je kateri izmed izdelkov okronan tudi s priznanjem. Častni naziv ‘Najboljši evropski nakup’ v kategoriji velikih zaslonov v 2016-2017 podeljen s strani Evropskega združenja za sliko in zvok EISA, si je tokrat priboril Philips TV model 65PUS7601, ki združuje idealno razmerje med kakovostjo in ceno. Njegove lastnosti in zmogljivosti so namreč primerljive s Philipsovim nagrajenim in tehnološko najbolj dovršenim modelom serije 9000. To pomeni, da si lahko v vaši dnevni sobi zagotovite enega najvišjih dosegljivih rangov na trgu ter ob tem hkrati tudi prihranite.

 • 29. avgust 2016

  STRAST BIVANJA – jesenski »come back« z Logitech izdelki

  Začetek novega šolskega leta je nekaj, čemer se po sladkih in vedno (pre)kratkih počitnicah pač ne moreš izogniti. Lahko pa ga spremeniš v pravo doživetje in svojo računalniško opremo obogatiš z vrhunskimi Logitech izdelki, ki ti bodo dali nov zagon in delovno vnemo. Top računalniški izdelki modernih oblik in vrhunskih funkcionalnosti ti bodo olajšali tako zabavo kot učenje in delo z računalnikom.

 • 22. avgust 2016

  STRAST BIVANJA s Philips Sonicare zobno nego

  Zobje kot iz reklame z napredno linijo zobnih ščetk Philiips Sonicare - vsak si želi bleščeče belega nasmeha in vsak od nas se tudi zaveda, da gre največja zasluga rednemu in celovitemu ščetkanju zob. Toda tega rutinskega opravila se običajno lotevamo bolj na hitro, površno, predvsem pa z zobnimi ščetkami, ki niso vedno optimalne za našo ustno votlino in ne omogočijo zadostne dostopnosti.

 • 15. avgust 2016

  STRAST BIVANJA s HP Pavilion x360 - prenosnik in tablica v enem!

  Iščete zmogljiv in sodoben računalnik, ki vam omogoča delo in obilo zabave? Zagotovo je prava izbira HP Pavilion x360 13-u002nm, saj z enim nakupom dobite tako prenosni računalnik kot tablico, ki vam omogoča delo, zabavo in ustvarjanje kjer koli in kadar koli. Zagotovo pa ne bo vzbudil interesa le zaradi odličnih funkcionalnosti, temveč tudi zaradi dodelanega in dovršenega dizajna s sodobnim zlatim pokrovom in pepelnato srebrnim okvirom tipkovnice.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij