Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 25. julij 2016

  STRAST BIVANJA s sodobno in elegantno linijo malih gospodinjskih aparatov Bosch MUM5

  Zapri oči in se v mislih sprehodi po tvoji kuhinji. Posoda, pribor, lonci ter pripomočki, s pomočjo katerih vsak dan zadiši po slastno pripravljenih dobrotah. Tvoj pogled se ustavi na praznem delčku pulta ali na omari, kjer je ravno dovolj prostora za nekaj čisto novega, svežega in elegantnega. Nekaj, kar bo za vedno spremenilo tvoje kuharsko ustvarjanje – profesionalni gospodinjski aparat MUM5 z dodatki za vse vrste kuharskih opravil.

 • 21. julij 2016

  MOŽNE ZAMUDE PRI DOSTAVAH POŠILJK s Pošto Slovenije

  Dragi nakupovalci, želimo vas obvestiti, da zaradi požara v logističnem centru Pošte Slovenije, lahko pride do zamud pri dostavah vaših paketov.

 • 18. julij 2016

  STRAST BIVANJA s HP Pavilion All-in-one

  Brez računalnika v sodobnem času praktično ne gre. Na trgu je izbira sicer velika, malo pa jih je, ki bi zmogli navdušiti na toliko nivojih, kot inovativen HP Pavilion – All-in-one. Nesporno je dejstvo, da vas bo očaral že na prvi pogled. Odlikuje ga 27-inčni ekran, ki vam pri delu z dokumenti, brskanju po spletu in drugih opravilih omogoča maksimalno udobje in preglednost. Dizajn računalnika je sodoben, eleganten in vse njegove karakteristike pričajo o tem, da gre res za enega izmed presežkov v svojem razredu.

 • 11. julij 2016

  STRAST BIVANJA z Beko Everfresh+: 30 dni svežega sadja in zelenjave

  Vroče poletje je tu in nič ni lepšega, kot umik v senco ter uživanje v svežih poletnih dobrotah. Ob hudi vročini je še toliko bolj pomembno, da telesu zagotovite dovolj osvežilne tekočine, hkrati pa tudi vitaminov in mineralov, ki jih je v poletnih mesecih tako na vrtovih kot trgovinskih policah na pretek. Toda zelenjava in sadje sta poleti ob običajnih pogojih sveža le zelo kratek čas – huda vročina in slabi pogoji za shranjevanje živil terjajo svoj davek in močno pospešijo proces staranja živil.

 • 02. junij 2016

  Revolucija na področju kuhanja!

  Kuhalna plošča Gorenje isc635csc je z eno besedo – revolucija. Če ste bili doslej mnenja, da ima kuhališče zgolj eno pomembno funkcijo, ga boste že po prvi uporabi Gorenjeve inovacije zagotovo spremenili. Spoznali boste namreč, da ima lahko sodobno kuhanje čisto drugačne dimenzije in da doslej še niste resnično doživeli, kaj vse prinaša pravo kuharsko udobje.

 • 17. marec 2016

  Izberite prave pnevmatike!

  Z 20.marcem dočakamo še koledarsko pomlad, zato je skrajni čas, da začnemo razmišljati o menjavi zimskih pnevmatik z letnimi. Slovenski zakon pa sicer dovoljuje uporabo letnih pnevmatik že s 15.marcem. Za vas smo strnili nekaj najpogostejših informacij, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri pnevmatik za vaš avto.

 • 17. februar 2016

  Windows 10 - najboljši Windows vseh časov!

  Bistvene prednosti novih Windows 10 so: znan, inovativen, produktiven in bolj varen. In dobite ga lahko brezplačno!

 • 07. november 2015

  Pomagajmo otrokom z astmo lažje zadihati

  Astma je najpogostejša kronična bolezen pri otrocih in eden glavnih razlogov za šolsko odsotnost, zaradi bolezni. Otroci z astmo so tudi pogostokrat izključeni iz športnih dejavnosti in drugih aktivnostih. To je tako nesrečno, kot nepotrebno.

 • 17. avgust 2015

  I-DOS pralni stroj, ki sam dozira pralno sredstvo in mehčalec

  V 9 od 10 primerov pralno sredstvo doziramo napačno.Posledice so večja poraba vode zaradi dodatnih ciklov izpiranja, večja obremenitev okolja in večji stroški. Pralni stroj i-DOS sam stehta perilo, zazna stopnjo umazanosti in avtomatsko dozira pralno sredstvo in mehčalec. Določi tudi dolžino pralnega cikla in izračuna dolžino izpiranja in centrifuge. Vsakič, ko z njim perete, vam prihrani čas, energijo in denar. Na letni ravni prihranite do 11 litrov pralnega sredstva in 7.000 litrov vode.

 • 20. junij 2015

  Zakaj izbrati pečice BOSCH - serija 8

  Znani kuharski par iz priljubljenega resničnostnega šova "Gostilna išče šefa" sta pred kratkim predstavila nove funkcije Bosch-evih pečic serije 8. Teja in Jani sta nam na predstavitvi zaupala tudi 3 njune okusne in preproste recepte, ki so z uporabo pečic Bosch serije 8 še preprostejši.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij