Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 12. december 2014

  EU podatkovna gostovanja kmalu brez dodatnih stroškov

  Je tudi vas po prihodu z dopusta ali službene poti presenetil visok račun za mobilne storitve, natančneje za prenos podatkov v tujini oziroma v žargonu povedano Data Roaming?

 • 11. december 2014

  Philips obdaruje kupce Android Ultra HD televizorjev

  Philips bo vsem kupcem televizorjev z OS Android™ Ambilight Ultra HD iz serij 8000 in 9000, brezplačno podaril HEVC/H265 predvajalnik Philips UHD880. Predvajalnik UHD880 omogoča pretakanje vsebin z visoko kakovostno sliko 4K Ultra HD in sicer z USB naprav ali prek spletnih storitev.

 • 09. december 2014

  Zdravo, okusno in hitro kuhanje

  Na področju kuhinjske opreme postajamo vedno bolj zahtevni. Davno so že minili časi, ko sta zadostovala lonec in plinski štedilnik, sodobna kuhinja je opremljena s tisoč pripomočki, ki nam bolj ali manj olajšajo pripravo hrane, ali pa obroke naredijo boljše.

 • 03. december 2014

  Sesalnik je osnovni pripomoček za čisto hišo

  Nekaj deset let nazaj je bil električni sesalnik znak prestiža in modernizacije, le redko katera družina se je lahko pohvalila z napravo, ki kar sama od sebe čisti po hiši.

 • 28. november 2014

  Vsestranski grelec vode

  Voda je kot osnovna življenjska dobrina ključnega pomena za naše preživetje, v resnici pa predstavlja še veliko več kot to. Verjetno je prav voda najbolj raznoliko uporabljana snov na svetu, saj jo najdemo praktično vsepovsod.

 • 24. november 2014

  Mikrovalovna pečica za hitro in preprosto kuhanje

  Mikrovalovna pečica je v skoraj vsakem gospodinjstvu ena izmed najbolj uporabnih in najbolj uporabljanih naprav, saj nam omogoča hitro in preprosto pripravo različnih vrst hrane.

 • 18. november 2014

  Nakup prenosnega računalnika za resno delo

  V prodajalnah z računalniki in opremo danes naletimo na najrazličnejše oblike računalnikov in vrsto bolj ali manj uporabne dodatne opreme. Ob vsej pestri ponudbi se je kar težko odločiti, katera izbira je prava, še posebej če se odločamo za kak pomembnejši nakup, na primer za nov delovni računalnik.

 • 16. november 2014

  LG G3S – zmogljivost v žepu

  Mobilni telefoni že dolgo niso namenjeni le klicanju in pisanju SMS sporočil, kar je danes jasno že ob hitrem pregledu ponudbe prodajalcev. Le težko še najdemo kakšen mobilnik, ki ne bi imel vgrajenega vsaj enega fotoaparata, praktično vse mobilne naprave so opremljene s kakovostnimi zvočniki, povezljivost z internetom je nuja.

 • 14. november 2014

  Jutro brez kave? Ne, hvala!

  Kava je jutranja pregreha, brez katere si mnogi ne znajo predstavljati dneva. Še posebej tisti, ki zgodaj vstajajo, si pred začetkom dnevnih opravkov radi privoščijo skodelico kave, ki jih prebudi in pripravi na dolg in naporen delovni dan.

 • 12. november 2014

  Vsakdo potrebuje pečico!

  Sodobna kuhinja mora biti opremljena z nekaterimi elementi, ki so v prostoru za kuhanje preprosto nepogrešljivi.

Copyright © 2014 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij