Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 17. avgust 2015

  I-DOS pralni stroj, ki sam dozira pralno sredstvo in mehčalec

  V 9 od 10 primerov pralno sredstvo doziramo napačno.Posledice so večja poraba vode zaradi dodatnih ciklov izpiranja, večja obremenitev okolja in večji stroški. Pralni stroj i-DOS sam stehta perilo, zazna stopnjo umazanosti in avtomatsko dozira pralno sredstvo in mehčalec. Določi tudi dolžino pralnega cikla in izračuna dolžino izpiranja in centrifuge. Vsakič, ko z njim perete, vam prihrani čas, energijo in denar. Na letni ravni prihranite do 11 litrov pralnega sredstva in 7.000 litrov vode.

 • 20. junij 2015

  Zakaj izbrati pečice BOSCH - serija 8

  Znani kuharski par iz priljubljenega resničnostnega šova "Gostilna išče šefa" sta pred kratkim predstavila nove funkcije Bosch-evih pečic serije 8. Teja in Jani sta nam na predstavitvi zaupala tudi 3 njune okusne in preproste recepte, ki so z uporabo pečic Bosch serije 8 še preprostejši.

 • 16. februar 2015

  100% varen in zanesljiv nakup prenosnika ASUS

  Kupujete prenosnik in ne veste kaj kupiti? Sedaj bo morda vaša odločitev malo lažja. V primeru, da se vam pokvari ASUS -ov prenosnik vam ASUS prenosnik brezplačno popravi in vrne celotno kupnino!

 • 26. januar 2015

  Philipsov svet, svet Androida, svet TV aplikacij

  Vstopite v nov svet televizorjev, v svet, kjer se predvaja tisto, česar si v določenem trenutku želimo. Svet, ki je napolnjen z adrenalinom najboljših iger in ki vam pomaga, da se sprostite in zabavate. Vstopite svet aplikacij na Philipsovih televizorjih s sistemom Android.

 • 22. januar 2015

  Philips v letu 2015 z najnovejšim operacijskim sistemom Android L

  Prihajajoče serije Philips Smart TV bodo prinesle dodatno izboljšan grafični uporabniški vmesnik. Skupaj z izpopolnjeno obliko in odlično močjo procesorjev, televizorji prinašajo tekočo in priročno uporabniško izkušnjo.

 • 15. januar 2015

  Izžrebali smo novi Apple iPad Mini 16GB WiFi Space Gray

  Danes 15.01.2015 smo ob 15:01 izžrebali srečno dobitnico novega Apple iPad mini

 • 06. januar 2015

  Večnamenski kuhinjski roboti

  Z razvojem sodobne tehnologije so časi, ko je delo v kuhinji potekalo večinoma ročno, za vedno minili. Danes še za najmanjša opravila uporabljamo različne pripomočke, ki nam delo bolj ali manj olajšajo.

 • 12. december 2014

  EU podatkovna gostovanja kmalu brez dodatnih stroškov

  Je tudi vas po prihodu z dopusta ali službene poti presenetil visok račun za mobilne storitve, natančneje za prenos podatkov v tujini oziroma v žargonu povedano Data Roaming?

 • 11. december 2014

  Philips obdaruje kupce Android Ultra HD televizorjev

  Philips bo vsem kupcem televizorjev z OS Android™ Ambilight Ultra HD iz serij 8000 in 9000, brezplačno podaril HEVC/H265 predvajalnik Philips UHD880. Predvajalnik UHD880 omogoča pretakanje vsebin z visoko kakovostno sliko 4K Ultra HD in sicer z USB naprav ali prek spletnih storitev.

 • 09. december 2014

  Zdravo, okusno in hitro kuhanje

  Na področju kuhinjske opreme postajamo vedno bolj zahtevni. Davno so že minili časi, ko sta zadostovala lonec in plinski štedilnik, sodobna kuhinja je opremljena s tisoč pripomočki, ki nam bolj ali manj olajšajo pripravo hrane, ali pa obroke naredijo boljše.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij