Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 02. december 2016

  Gamerji, ste še vedno »na kablih«?

  Wi-Fi, brezžična povezava ali brezžični internet, ima že kar nekaj zgodovine, saj je prve korake v svet naredil pred okoli dvajsetimi leti. Vzporedno z razvojem in vse širšo uporabo prenosnikov, ki so vse bolj izpodrivali stacionarne računalnike, in drugih mobilnih naprav, se je vse bolj širila tudi uporaba brezžičnega omrežja in posledično brezžičnih usmerjevalnikov, ki so postali »must have« v večini podjetij pa tudi domov.

 • 28. november 2016

  Darilo je simbol ljubezni

  Ste opazili, da se kar nekako podzavestno v trenutku, ko ugledamo ali v roke vzamemo predmet, ki nam ga je pred davnimi leti nekdo podaril, zelo živo spomnimo okoliščin tistega dogodka? Nenadoma se v nas zbudijo spomini, povezani z osebo, ki nam je določeno zadevo podarila, telo nam prevzamejo čustva, ki smo jih takrat čutili - pozitivna ali negativna. Zato se včasih znebimo darila, ki nam ga je podaril nekdo, s komer ne želimo več imeti opravka. Po drugi strani pa je skoraj vsak med nami vsaj enkrat v življenju dobil darilo, od katerega se praktično nikoli ne loči.

 • 21. november 2016

  Zakaj perila ne sušimo v prostoru, kjer bivamo?

  Pa smo spet v tistem za mnoge najbolj nehvaležnem obdobju leta, ko so dnevi vse krajši, hladnejši in bolj vlažni, zaradi česar pa nismo le brezvoljni in nenehno utrujeni, da bi večino dni najraje kar prespali, ampak nam težave delajo še sicer povsem vsakdanja opravila, o katerih v drugih letnih časih niti ne razmišljamo, ampak jih počnemo povsem avtomatično.

 • 14. november 2016

  Kako izbrati optimalen prenosni računalnik za dobro ceno?

  V poslovnem svetu je postal osebni prenosni računalnik praktično eno najpomembnejših orodij, ki ga vse več ljudi s seboj nosi tudi domov in v večernih uricah postori še kaj za službo. Izredno pomembno je, da je prenosni računalnik zanesljiv, praktičen in seveda dovolj zmogljiv ter prilagojen potrebam v poslovnem svetu. Glede na široko ponudbo na trgu se je včasih težko odločiti, kateri prenosnik je prava izbira, zato smo pripravili nekaj uporabnih napotkov, ki lahko olajšajo vašo odločitev.

 • 07. november 2016

  Kako postati kuharski mojster v lastni kuhinji?

  Verjetno je vsak med nami že kdaj občudoval neverjetne kuharske umetnine tako imenovanih „masterchefov“, če pa ste imeli tovrstne jedi kdaj priložnost tudi preizkusiti, so vam zagotovo vzele dih. Ste tudi sami kdaj v navalu navdiha poskusili poustvariti slastne okuse in dekoracije tudi v domači kuhinji? Tovrstni podvigi se ne končajo vedno tako, kot bi si želeli, saj se visokoleteči recepti kuharskih mojstrov v domačem okolju zelo pogosto izcimijo precej drugače. Vam se sicer dozdeva, da ste do potankosti sledili navodilom, toda glavne skrivnosti velikih kuharskih mojstrov se skrivajo povsod drugod, le v receptu ne. V nadaljevanju vam bomo zaupali nekaj uporabnih napotkov, ki lahko vašo kuho dvignejo na čisto nov nivo.

 • 24. oktober 2016

  Pripravite se na zimo z zalogo domače ozimnice!

  Poletje se je s svojimi darovi ter obilico sadja in zelenjave poslovilo, vendar to še ni razlog, da bi pozimi stradali dragocenih vitaminov in mineralov. Z nekaj dobre volje in preverjenih domačih receptov lahko poskrbite, da vas bodo police shrambe tudi pozimi razveseljevale s pestro in raznoliko prehrano. Za pripravo in shranjevanje jedi morate poznati le nekaj trikov in drobnih skrivnosti, zaradi katerih boste lahko učinkovito shranili vse, kar vam srce poželi.

 • 17. oktober 2016

  Decembrski oddih v toplih krajih ali nepozabna in bleščeča silvestrska zabava!

  Na poletni dopust smo skorajda že vsi pozabili in ob vseh vsakodnevnih obveznostih že pogledujemo na koledar in iščemo možnosti za daljši oddih od dela. December je idealen tako za potovanje v tople kraje, kot tudi zimski aktivni dopust s smučanjem in saunanjem. Morda pa si želite le nekaj prostih dni doma in nepozabno silvestrsko zabavo. Vse kar morate storiti je, da v službi pravočasno najavite dopust, rezervirate izbrano destinacijo in … poskrbite za svoje odlično počutje!

 • 10. oktober 2016

  Lahko računalniške igre res krepijo razvoj možganov?

  Kljub temu, da je igranje računalniških iger ena izmed zelo priljubljenih dejavnosti otrok in mladostnikov, je o tej tematiki večinoma zaslediti predvsem opozorila glede negativnih učinkov. Vsakršno pretiravanje je vsekakor odsvetovano in zelo pomembno je, da je čas, preživet za računalnikom, omejen, vendar pa se je kljub temu izkazalo, da imajo računalniške igre tudi kar nekaj pozitivnih vplivov na duševno zdravje ter kognitivne in socialne veščine.

 • 03. oktober 2016

  STRAST BIVANJA: Pripomočki za študentsko življenje – žuraj ga v slogu

 • 26. september 2016

  STRAST BIVANJA - poslovite se od alergij in draženja kože!

  Sodeč po raziskavah strokovnjakov so alergije v zadnjih desetletjih v velikem porastu, kar je med drugim mogoče pripisati tudi spremembi kakovosti prehrane, onesnaženosti, stresnem tempu življenja in nekaterim drugim spremljajočim dejavnikom. Zelo pogoste so alergije na hrano, med najbolj razširjenimi pa so tudi različne vrste kožnih alergij, ki pestijo tako odrasle kot otroke, katerih koža je še posebej občutljiva in zahteva skrbno nego. Kljub splošnemu porastu alergij je pozitivna novica ta, da so alergije v sodobnem času ozdravljive in da jih je mogoče s preventivnim ukrepanjem celo preprečiti ali vsaj bistveno omiliti.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij