Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 15. oktober 2018

  ROWENTA 2+3

 • 15. oktober 2018

  Acer Reliability Promise

 • 13. september 2018

  Bosch. EnostavnoPerfektno in še vrnemo denar. Dodamo pa še 5 let garancije.

 • 07. september 2018

  Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

 • 22. marec 2018

  Bosch. EnostavnoPerfektno in še vrnemo denar!

  Do 31. 07. 2018 izkoristite odlično priložnost z akcijsko ponudbo: “Vrnemo denar!”

 • 16. november 2017

  Le najboljše za vaše perilo

  Trgovina Nakupovanje.net že 10 let ponuja različno blago najboljših blagovnih znamk na slovenskem tržišču po ugodnih cenah. Vsako leto v predprazničnem času pripravimo posebno ponudbo za naše zveste stranke. Letos smo vam pripravili akcijo, Le najboljše za vaše perilo, ki je opisana spodaj.

 • 29. junij 2017

  Kako poleti pravilno uporabljati klimatsko napravo?

  : Dobra klimatska naprava nam lahko močno olajša preživljanje vročih poletnih dni, lahko pa nam prinese tudi težave, če je ne uporabljamo pravilno. Predvsem je treba paziti na čistočo klimatske naprave, pretiravati pa tudi ne gre z razliko med zunanjo temperaturo in temperaturo v prostoru, če želimo, da se nas ne lotijo prehladi in vnetja.

 • 20. junij 2017

  Prenosniki HP Omen - vstani, bori se in zmagaj!

  HP-jeva specialna serija gamerskih prenosnikov Omen ponuja brezkompromisno zanesljivost, neverjetno zmogljivost in ekspresno hitro odzivnost v eni sami elegantni napravi. Prenosniki Omen so vedno pripravljeni na izziv - kakršenkoli, kjerkoli in kadarkoli. Na poslovnem sestanku, pred zahtevno publiko v predavalnici ali na gamerskem turnirju. Tam so, da dajo vse od sebe. Tako kot tudi vi!

 • 12. junij 2017

  Miti in resnice o negi zob, dlesni in ustne votline

  Zdravi zobje, zdrave dlesni in zdrav nasmeh so odraz zdravja našega telesa, zato je skrb za ustno higieno izrednega pomena. Obstaja namreč povezava med slabim stanjem zob oz. boleznimi v ustih in drugimi bolezenskimi stanji v telesu, kot so bolezni srca, ožilja, ledvic in tudi rakavimi obolenji. Najbolj nevarni naj bi bili drobceni kanali devitaliziranih (mrtvih) zob, ki jih zobozdravniki s sodobnimi aparaturami sicer skrbno očistijo in razkužijo, zapolnijo s posebnimi pastami in tako zobu ohranijo tako funkcijo kot videz, a po mnenju holističnih stomatologov predstavljajo kronično žarišče toksinov, ki slabijo imunski sistem ter onesnažujejo kri in limfo.

 • 05. junij 2017

  XXL hladilniki - dovolj prostora za vsak vitamin posebej

  Pred desetletji so zasnove stanovanj sledile ideji, da ima vsak prostor določeno funkcijo. Kuhali so v kuhinji, ki je bila z vrati ločena od dnevne sobe in hodnika. Jedilnice so bile formalne. Dnevne sobe so bile namenjene zabavi in sprostitvi (poslušanju radia, gledanju televizija ali branju knjig oz. časopisov) in so bile ločene od kuhinje. Skratka - vrat in hodnikov ter bolj ali manj majhnih ozko specializiranih prostorov je bilo na pretek.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij