Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 09. junij 2016

  Philips televizorji 2016 – prihodnost sredi vaše dnevne sobe

  Glede na napredek tehnologije v zadnjem desetletju so se pričakovanja uporabnikov različnih naprav znatno povečala. Kdo si ne želi užitka, ki ga po napornem dnevu prinese odklop in oddih ob gledanju najljubše serije ali filma na kakovostnem, velikem TV ekranu? Toda televizorji v zadnjem času opravljajo mnogo več kot le svojo osnovno funkcijo – predvajanje TV programov. Postali so namreč pametne naprave, ki omogočajo brskanje po internetu, povezovanje s telefonom, predvajanje glasbe, gledanje slik in še veliko drugih aktivnosti. Konkurenca in potrebe uporabnikov so velike, zato imajo proizvajalci pred seboj pomemben izziv – Philips ga je pri razvoju nove linije televizorjev 2016 opravil z odliko!

 • 02. junij 2016

  Revolucija na področju kuhanja!

  Kuhalna plošča Gorenje isc635csc je z eno besedo – revolucija. Če ste bili doslej mnenja, da ima kuhališče zgolj eno pomembno funkcijo, ga boste že po prvi uporabi Gorenjeve inovacije zagotovo spremenili. Spoznali boste namreč, da ima lahko sodobno kuhanje čisto drugačne dimenzije in da doslej še niste resnično doživeli, kaj vse prinaša pravo kuharsko udobje.

 • 17. marec 2016

  Izberite prave pnevmatike!

  Z 20.marcem dočakamo še koledarsko pomlad, zato je skrajni čas, da začnemo razmišljati o menjavi zimskih pnevmatik z letnimi. Slovenski zakon pa sicer dovoljuje uporabo letnih pnevmatik že s 15.marcem. Za vas smo strnili nekaj najpogostejših informacij, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri pnevmatik za vaš avto.

 • 17. februar 2016

  Windows 10 - najboljši Windows vseh časov!

  Bistvene prednosti novih Windows 10 so: znan, inovativen, produktiven in bolj varen. In dobite ga lahko brezplačno!

 • 07. november 2015

  Pomagajmo otrokom z astmo lažje zadihati

  Astma je najpogostejša kronična bolezen pri otrocih in eden glavnih razlogov za šolsko odsotnost, zaradi bolezni. Otroci z astmo so tudi pogostokrat izključeni iz športnih dejavnosti in drugih aktivnostih. To je tako nesrečno, kot nepotrebno.

 • 17. avgust 2015

  I-DOS pralni stroj, ki sam dozira pralno sredstvo in mehčalec

  V 9 od 10 primerov pralno sredstvo doziramo napačno.Posledice so večja poraba vode zaradi dodatnih ciklov izpiranja, večja obremenitev okolja in večji stroški. Pralni stroj i-DOS sam stehta perilo, zazna stopnjo umazanosti in avtomatsko dozira pralno sredstvo in mehčalec. Določi tudi dolžino pralnega cikla in izračuna dolžino izpiranja in centrifuge. Vsakič, ko z njim perete, vam prihrani čas, energijo in denar. Na letni ravni prihranite do 11 litrov pralnega sredstva in 7.000 litrov vode.

 • 20. junij 2015

  Zakaj izbrati pečice BOSCH - serija 8

  Znani kuharski par iz priljubljenega resničnostnega šova "Gostilna išče šefa" sta pred kratkim predstavila nove funkcije Bosch-evih pečic serije 8. Teja in Jani sta nam na predstavitvi zaupala tudi 3 njune okusne in preproste recepte, ki so z uporabo pečic Bosch serije 8 še preprostejši.

 • 16. februar 2015

  100% varen in zanesljiv nakup prenosnika ASUS

  Kupujete prenosnik in ne veste kaj kupiti? Sedaj bo morda vaša odločitev malo lažja. V primeru, da se vam pokvari ASUS -ov prenosnik vam ASUS prenosnik brezplačno popravi in vrne celotno kupnino!

 • 26. januar 2015

  Philipsov svet, svet Androida, svet TV aplikacij

  Vstopite v nov svet televizorjev, v svet, kjer se predvaja tisto, česar si v določenem trenutku želimo. Svet, ki je napolnjen z adrenalinom najboljših iger in ki vam pomaga, da se sprostite in zabavate. Vstopite svet aplikacij na Philipsovih televizorjih s sistemom Android.

 • 22. januar 2015

  Philips v letu 2015 z najnovejšim operacijskim sistemom Android L

  Prihajajoče serije Philips Smart TV bodo prinesle dodatno izboljšan grafični uporabniški vmesnik. Skupaj z izpopolnjeno obliko in odlično močjo procesorjev, televizorji prinašajo tekočo in priročno uporabniško izkušnjo.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij