Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 17. marec 2016

  Izberite prave pnevmatike!

  Z 20.marcem dočakamo še koledarsko pomlad, zato je skrajni čas, da začnemo razmišljati o menjavi zimskih pnevmatik z letnimi. Slovenski zakon pa sicer dovoljuje uporabo letnih pnevmatik že s 15.marcem. Za vas smo strnili nekaj najpogostejših informacij, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri pnevmatik za vaš avto.

 • 17. februar 2016

  Windows 10 - najboljši Windows vseh časov!

  Bistvene prednosti novih Windows 10 so: znan, inovativen, produktiven in bolj varen. In dobite ga lahko brezplačno!

 • 07. november 2015

  Pomagajmo otrokom z astmo lažje zadihati

  Astma je najpogostejša kronična bolezen pri otrocih in eden glavnih razlogov za šolsko odsotnost, zaradi bolezni. Otroci z astmo so tudi pogostokrat izključeni iz športnih dejavnosti in drugih aktivnostih. To je tako nesrečno, kot nepotrebno.

 • 17. avgust 2015

  I-DOS pralni stroj, ki sam dozira pralno sredstvo in mehčalec

  V 9 od 10 primerov pralno sredstvo doziramo napačno.Posledice so večja poraba vode zaradi dodatnih ciklov izpiranja, večja obremenitev okolja in večji stroški. Pralni stroj i-DOS sam stehta perilo, zazna stopnjo umazanosti in avtomatsko dozira pralno sredstvo in mehčalec. Določi tudi dolžino pralnega cikla in izračuna dolžino izpiranja in centrifuge. Vsakič, ko z njim perete, vam prihrani čas, energijo in denar. Na letni ravni prihranite do 11 litrov pralnega sredstva in 7.000 litrov vode.

 • 20. junij 2015

  Zakaj izbrati pečice BOSCH - serija 8

  Znani kuharski par iz priljubljenega resničnostnega šova "Gostilna išče šefa" sta pred kratkim predstavila nove funkcije Bosch-evih pečic serije 8. Teja in Jani sta nam na predstavitvi zaupala tudi 3 njune okusne in preproste recepte, ki so z uporabo pečic Bosch serije 8 še preprostejši.

 • 16. februar 2015

  100% varen in zanesljiv nakup prenosnika ASUS

  Kupujete prenosnik in ne veste kaj kupiti? Sedaj bo morda vaša odločitev malo lažja. V primeru, da se vam pokvari ASUS -ov prenosnik vam ASUS prenosnik brezplačno popravi in vrne celotno kupnino!

 • 26. januar 2015

  Philipsov svet, svet Androida, svet TV aplikacij

  Vstopite v nov svet televizorjev, v svet, kjer se predvaja tisto, česar si v določenem trenutku želimo. Svet, ki je napolnjen z adrenalinom najboljših iger in ki vam pomaga, da se sprostite in zabavate. Vstopite svet aplikacij na Philipsovih televizorjih s sistemom Android.

 • 22. januar 2015

  Philips v letu 2015 z najnovejšim operacijskim sistemom Android L

  Prihajajoče serije Philips Smart TV bodo prinesle dodatno izboljšan grafični uporabniški vmesnik. Skupaj z izpopolnjeno obliko in odlično močjo procesorjev, televizorji prinašajo tekočo in priročno uporabniško izkušnjo.

 • 15. januar 2015

  Izžrebali smo novi Apple iPad Mini 16GB WiFi Space Gray

  Danes 15.01.2015 smo ob 15:01 izžrebali srečno dobitnico novega Apple iPad mini

 • 06. januar 2015

  Večnamenski kuhinjski roboti

  Z razvojem sodobne tehnologije so časi, ko je delo v kuhinji potekalo večinoma ročno, za vedno minili. Danes še za najmanjša opravila uporabljamo različne pripomočke, ki nam delo bolj ali manj olajšajo.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij