Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 18. november 2014

  Nakup prenosnega računalnika za resno delo

  V prodajalnah z računalniki in opremo danes naletimo na najrazličnejše oblike računalnikov in vrsto bolj ali manj uporabne dodatne opreme. Ob vsej pestri ponudbi se je kar težko odločiti, katera izbira je prava, še posebej če se odločamo za kak pomembnejši nakup, na primer za nov delovni računalnik.

 • 16. november 2014

  LG G3S – zmogljivost v žepu

  Mobilni telefoni že dolgo niso namenjeni le klicanju in pisanju SMS sporočil, kar je danes jasno že ob hitrem pregledu ponudbe prodajalcev. Le težko še najdemo kakšen mobilnik, ki ne bi imel vgrajenega vsaj enega fotoaparata, praktično vse mobilne naprave so opremljene s kakovostnimi zvočniki, povezljivost z internetom je nuja.

 • 14. november 2014

  Jutro brez kave? Ne, hvala!

  Kava je jutranja pregreha, brez katere si mnogi ne znajo predstavljati dneva. Še posebej tisti, ki zgodaj vstajajo, si pred začetkom dnevnih opravkov radi privoščijo skodelico kave, ki jih prebudi in pripravi na dolg in naporen delovni dan.

 • 12. november 2014

  Vsakdo potrebuje pečico!

  Sodobna kuhinja mora biti opremljena z nekaterimi elementi, ki so v prostoru za kuhanje preprosto nepogrešljivi.

 • 08. november 2014

  Sušilni stroj kot dobra naložba !?

  Med belo tehniko in drugimi gospodinjskimi napravami je mnogo takšnih, ki jih uporabljamo vsakodnevno in brez njih skorajda ne moremo živeti, medtem ko nekatere naprave služijo temu, da nam le olajšajo sicer dolgotrajno in mukotrpno delo.

 • 04. november 2014

  Hitro in enostavno do zlikanih oblačil!

  Likalnik je nedvomno en izmed tistih najbolj nepogrešljivih pripomočkov v vsakem gospodinjstvu. Še posebej v hišah, kjer prebiva več ljudi, mora biti zanesljiv likalnik vedno pri roki, zato je treba izbiri tega pripomočka posvetiti vsaj nekaj pozornosti.

 • 23. oktober 2014

  Za izjemno izkušnjo gledanja televizije, Philips s kar 5 let jamstva

  Proizvajalec Philipsovih televizorjev - TP Vision, bomo med 15. oktobrom 2014 in 31. januarjem 2015 za televizorje z edinstveno tehnologijo Ambilight (letnik 2013 in 2014) zagotovili 5 letno jamstvo. Akcija se izvaja v več evropskih državah, tudi v Sloveniji.

 • 20. oktober 2014

  Resnično nevsakdanja izkušnja svetlobe

  Philips je s filmom Afterglow na mednarodnem filmskem festivalu v smučanju prostega sloga iF3 prejel dve nagradi za najboljši kratki film in najboljšo kinematografijo. Afterglow je del uspešne kampanje za Philipsove televizorje Ambilight. S pomočjo neverjetno osvetljenih kadrov nočnega smučanja so s predvajanjem filma Afterglow nazorno prikazali učinek tehnologije Ambilight, Philipsovega svetlobnega sija, ki žari s strani televizorja.

 • 16. oktober 2014

  Apple iPad Air 2 in OS Yosemite

  Novi Apple iPad Air 2 prihaja v treh barvah in sicer v dveh že znanih (Silver - srebrna in Space Gray - vesoljno siva) in v zlati, ki je poznana iz Apple iPod Touch in Apple iPhone.

 • 14. oktober 2014

  Začnite dan z nasmehom

  Danes imamo vse manj časa in vse bolj zanemarjamo svoje zdravje. Začnite dan s sveže pripravljenim sadnima ali zelenjavnim napitkom, ki je zdrav in hranljiv, ter odličnega okusa.

Copyright © 2014 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij