Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 29. avgust 2016

  STRAST BIVANJA – jesenski »come back« z Logitech izdelki

  Začetek novega šolskega leta je nekaj, čemer se po sladkih in vedno (pre)kratkih počitnicah pač ne moreš izogniti. Lahko pa ga spremeniš v pravo doživetje in svojo računalniško opremo obogatiš z vrhunskimi Logitech izdelki, ki ti bodo dali nov zagon in delovno vnemo. Top računalniški izdelki modernih oblik in vrhunskih funkcionalnosti ti bodo olajšali tako zabavo kot učenje in delo z računalnikom.

 • 22. avgust 2016

  STRAST BIVANJA s Philips Sonicare zobno nego

  Zobje kot iz reklame z napredno linijo zobnih ščetk Philiips Sonicare - vsak si želi bleščeče belega nasmeha in vsak od nas se tudi zaveda, da gre največja zasluga rednemu in celovitemu ščetkanju zob. Toda tega rutinskega opravila se običajno lotevamo bolj na hitro, površno, predvsem pa z zobnimi ščetkami, ki niso vedno optimalne za našo ustno votlino in ne omogočijo zadostne dostopnosti.

 • 15. avgust 2016

  STRAST BIVANJA s HP Pavilion x360 - prenosnik in tablica v enem!

  Iščete zmogljiv in sodoben računalnik, ki vam omogoča delo in obilo zabave? Zagotovo je prava izbira HP Pavilion x360 13-u002nm, saj z enim nakupom dobite tako prenosni računalnik kot tablico, ki vam omogoča delo, zabavo in ustvarjanje kjer koli in kadar koli. Zagotovo pa ne bo vzbudil interesa le zaradi odličnih funkcionalnosti, temveč tudi zaradi dodelanega in dovršenega dizajna s sodobnim zlatim pokrovom in pepelnato srebrnim okvirom tipkovnice.

 • 08. avgust 2016

  Udobje in eleganca – STRAST BIVANJA z vgradnim pomivalnim strojem Bosch

  Ste tudi vi med tistimi, ki urice po zajtrku ali kosilu raje kot za pomivanje porabite ob sproščenem klepetu v družbi najbližjih? Morda pa tovrstnega udobja še niste preizkusili, vendar vas že dolgo mika, da bi ukvarjanje s kupi umazane posode prepustili komu drugemu. V vsakem primeru je zdaj prava priložnost, saj je Bosch na trg lansiral pomivalni stroj, kot ga doslej še ni bilo.

 • 03. avgust 2016

  KARTIČNA PLAČILA NA DALJAVO

  Spoštovani nakupovalci, Zaradi tehničnih težav so začasno plačila s plačilnimi karticami na daljavo nedelujoča.

 • 01. avgust 2016

  STRAST BIVANJA z novimi Philips televizorji – prihodnost sredi vaše dnevne sobe

  Glede na napredek tehnologije v zadnjem desetletju so se pričakovanja uporabnikov različnih naprav znatno povečala. Kdo si ne želi užitka, ki ga po napornem dnevu prinese odklop in oddih ob gledanju najljubše serije ali filma na kakovostnem, velikem TV ekranu? Toda televizorji v zadnjem času opravljajo mnogo več kot le svojo osnovno funkcijo – predvajanje TV programov. Postali so namreč pametne naprave, ki omogočajo brskanje po internetu, povezovanje s telefonom, predvajanje glasbe, gledanje slik in še veliko drugih aktivnosti. Konkurenca in potrebe uporabnikov so velike, zato imajo proizvajalci pred seboj pomemben izziv – Philips ga je pri razvoju nove linije televizorjev 2016 opravil z odliko!

 • 25. julij 2016

  STRAST BIVANJA s sodobno in elegantno linijo malih gospodinjskih aparatov Bosch MUM5

  Zapri oči in se v mislih sprehodi po tvoji kuhinji. Posoda, pribor, lonci ter pripomočki, s pomočjo katerih vsak dan zadiši po slastno pripravljenih dobrotah. Tvoj pogled se ustavi na praznem delčku pulta ali na omari, kjer je ravno dovolj prostora za nekaj čisto novega, svežega in elegantnega. Nekaj, kar bo za vedno spremenilo tvoje kuharsko ustvarjanje – profesionalni gospodinjski aparat MUM5 z dodatki za vse vrste kuharskih opravil.

 • 21. julij 2016

  MOŽNE ZAMUDE PRI DOSTAVAH POŠILJK s Pošto Slovenije

  Dragi nakupovalci, želimo vas obvestiti, da zaradi požara v logističnem centru Pošte Slovenije, lahko pride do zamud pri dostavah vaših paketov.

 • 18. julij 2016

  STRAST BIVANJA s HP Pavilion All-in-one

  Brez računalnika v sodobnem času praktično ne gre. Na trgu je izbira sicer velika, malo pa jih je, ki bi zmogli navdušiti na toliko nivojih, kot inovativen HP Pavilion – All-in-one. Nesporno je dejstvo, da vas bo očaral že na prvi pogled. Odlikuje ga 27-inčni ekran, ki vam pri delu z dokumenti, brskanju po spletu in drugih opravilih omogoča maksimalno udobje in preglednost. Dizajn računalnika je sodoben, eleganten in vse njegove karakteristike pričajo o tem, da gre res za enega izmed presežkov v svojem razredu.

 • 11. julij 2016

  STRAST BIVANJA z Beko Everfresh+: 30 dni svežega sadja in zelenjave

  Vroče poletje je tu in nič ni lepšega, kot umik v senco ter uživanje v svežih poletnih dobrotah. Ob hudi vročini je še toliko bolj pomembno, da telesu zagotovite dovolj osvežilne tekočine, hkrati pa tudi vitaminov in mineralov, ki jih je v poletnih mesecih tako na vrtovih kot trgovinskih policah na pretek. Toda zelenjava in sadje sta poleti ob običajnih pogojih sveža le zelo kratek čas – huda vročina in slabi pogoji za shranjevanje živil terjajo svoj davek in močno pospešijo proces staranja živil.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij