Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Spletni trgovec leta 2013 Spletni trgovec leta 2014
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 13. januar 2017

  Prava svetloba iz stanovanja naredi dom

  Po temačnih dneh konec minulega leta, ki so jih k sreči poživile lučke veselega decembra, se je dan spet začel daljšati. In če ste novembra in decembra zaradi kratkih temačnih dni postajali vse bolj brezvoljni, črnogledi in utrujeni, se je z začetkom leta zazdelo, da smo svet in mi vsi skupaj z njim dobili nekaj več življenjske energije, nov zagon. Nič čudnega, saj dnevi spet postajajo daljši, naše telo pa svetlobo potrebuje tako kot toploto, morda še bolj.

 • 04. januar 2017

  Novoletni sklep št. 1: Konec težav s prenosom podatkov!

  Prvi ponovoletni teden je navadno čas, ko razmišljamo o tem, kaj bomo v novem letu spremenili, da bomo srečnejši, mirnejši in bolj zadovoljni, da bo družinsko življenje teklo bolj gladko in da bo naše razmerje bolj harmonično. A za to, da se želje tudi res udejanijo v praksi, je potrebno najprej locirati vzrok težave in najti praktično rešitev zanjo.

 • 27. december 2016

  Tehnologija v letu 2016: zgodba o napredku in polomijah

  Leto, ki se izteka, je bilo na tehnološkem področju zelo pestro. Novic iz sveta tehnologije - dobrih in takih, za katere bi bili bolj veseli, če jih ne bi bilo - je bilo na pretek. In medtem ko je svet naredil velik korak naprej v smeri robotike, predvsem samovozečih vozil, in umetne inteligence, smo bili letos v primeru ameriških volitev priča največjemu porazu orodij sodobne analitike, Google in Facebook sta nas preplavljala z lažnimi novicami, letališko osebje pa je na potnike s Samsung Galaxy Note 7 zaradi eksplozij teh prestižnih aparatov gledalo kot na potencialne teroriste. Apple se je ob dogodkih le prizanesljivo nasmihal, dokler se pojav - v nekoliko manjši meri - ni ponovil pri njihovem najnovejšem modelu iPhone 7.

 • 19. december 2016

  Kako izbrati hišnega ljubljenčka za vaš dom?

  Pravijo da k vsaki družini sodi tudi domači ljubljenček, sicer v domu preprosto nekaj manjka. In - roko na srce - v veliko družinah res biva vsaj ena domača živalca. In tudi če bi odrasli nekako raje živeli brez kosmatega, pernatega, luskinastega ali hitinastega soprebivalca, so otroci tisti, ki si slej ko prej zaželijo družbe na štirih (ali več ali manj) nogah. In potem se pojavi dilema: kateri domači ljubljenček bo postal nov družinski član?

 • 12. december 2016

  Omen je znamenje vrhunske gamerske izkušnje

  Na letošnjem tekmovanju The International 2016, največjem turnirju v zgodovini Dote 2 in e-športa, je zmagovalna ekipa domov odnesla rekordnih 9 milijonov dolarjev, kar je samo eden v morju dokazov, da gaming pridobiva na vrednosti, t.i. elektronski športi pa so iz dneva v dan bolj priljubljeni. Nič čudnega torej, da rastočo popularnost gaminga proizvajalci namiznih in prenosnih računalnikov ter računalniških dodatkov, kakršen je tudi HP, skrbno spremljajo z razvojem novih, vse bolj sofisticiranih naprav, ki sledijo strogim zahtevam ljubiteljev računalniških in spletnih iger.

 • 02. december 2016

  Gamerji, ste še vedno »na kablih«?

  Wi-Fi, brezžična povezava ali brezžični internet, ima že kar nekaj zgodovine, saj je prve korake v svet naredil pred okoli dvajsetimi leti. Vzporedno z razvojem in vse širšo uporabo prenosnikov, ki so vse bolj izpodrivali stacionarne računalnike, in drugih mobilnih naprav, se je vse bolj širila tudi uporaba brezžičnega omrežja in posledično brezžičnih usmerjevalnikov, ki so postali »must have« v večini podjetij pa tudi domov.

 • 28. november 2016

  Darilo je simbol ljubezni

  Ste opazili, da se kar nekako podzavestno v trenutku, ko ugledamo ali v roke vzamemo predmet, ki nam ga je pred davnimi leti nekdo podaril, zelo živo spomnimo okoliščin tistega dogodka? Nenadoma se v nas zbudijo spomini, povezani z osebo, ki nam je določeno zadevo podarila, telo nam prevzamejo čustva, ki smo jih takrat čutili - pozitivna ali negativna. Zato se včasih znebimo darila, ki nam ga je podaril nekdo, s komer ne želimo več imeti opravka. Po drugi strani pa je skoraj vsak med nami vsaj enkrat v življenju dobil darilo, od katerega se praktično nikoli ne loči.

 • 21. november 2016

  Zakaj perila ne sušimo v prostoru, kjer bivamo?

  Pa smo spet v tistem za mnoge najbolj nehvaležnem obdobju leta, ko so dnevi vse krajši, hladnejši in bolj vlažni, zaradi česar pa nismo le brezvoljni in nenehno utrujeni, da bi večino dni najraje kar prespali, ampak nam težave delajo še sicer povsem vsakdanja opravila, o katerih v drugih letnih časih niti ne razmišljamo, ampak jih počnemo povsem avtomatično.

 • 14. november 2016

  Kako izbrati optimalen prenosni računalnik za dobro ceno?

  V poslovnem svetu je postal osebni prenosni računalnik praktično eno najpomembnejših orodij, ki ga vse več ljudi s seboj nosi tudi domov in v večernih uricah postori še kaj za službo. Izredno pomembno je, da je prenosni računalnik zanesljiv, praktičen in seveda dovolj zmogljiv ter prilagojen potrebam v poslovnem svetu. Glede na široko ponudbo na trgu se je včasih težko odločiti, kateri prenosnik je prava izbira, zato smo pripravili nekaj uporabnih napotkov, ki lahko olajšajo vašo odločitev.

 • 07. november 2016

  Kako postati kuharski mojster v lastni kuhinji?

  Verjetno je vsak med nami že kdaj občudoval neverjetne kuharske umetnine tako imenovanih „masterchefov“, če pa ste imeli tovrstne jedi kdaj priložnost tudi preizkusiti, so vam zagotovo vzele dih. Ste tudi sami kdaj v navalu navdiha poskusili poustvariti slastne okuse in dekoracije tudi v domači kuhinji? Tovrstni podvigi se ne končajo vedno tako, kot bi si želeli, saj se visokoleteči recepti kuharskih mojstrov v domačem okolju zelo pogosto izcimijo precej drugače. Vam se sicer dozdeva, da ste do potankosti sledili navodilom, toda glavne skrivnosti velikih kuharskih mojstrov se skrivajo povsod drugod, le v receptu ne. V nadaljevanju vam bomo zaupali nekaj uporabnih napotkov, ki lahko vašo kuho dvignejo na čisto nov nivo.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij