Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 22. maj 2017

  Z novo Philipsovo Lumeo Prestige brezskrbno v poletje s svilnato gladko kožo

  Bližamo se dnevom, ko bomo oblekle kratka krila, še krajše hlače, razkrivajoče majice in lahkotne mehko valujoče obleke ter kazale precej več gole kože kot sicer. Pravzaprav so ti dnevi že praktično tu, z njimi pa zapeljivi, občudujoči, privlačno mikavni, ljubeznivi, a včasih tudi nekoliko kritični in zavistni pogledi. Prav vsi nas lahko spravijo v zadrego, predvsem če zaradi kakšne malenkosti, kot so na primer odvečne dlačice na katerem od razkritih (ali pa tudi tistih zakritih) delov telesa, nismo ravno najbolj gotove vase in v svojo poletno podobo. Slednja mora biti za optimalno dobro počutje namreč kar se le da blizu popolnosti, to pa danes ni več tako težko doseči.

 • 15. maj 2017

  HP Spectre x360: enormni '2 v 1' malček

  Zahvaljujoč prvovrstni izvedbi je tanek, lahek in eleganten 13-palčni hibridni prenosnik HP Spectre x360, 'Mini-Me' 15-palčne in nekoliko težje in okornejše sestre, pravzaprav 'enormni malček', ki je kos vsaki, še tako težki nalogi. Mnoge preseneča, kako so toliko pameti, hitrosti in zmogljivosti lahko skrili v vsega slabih 1,4 kg težko in le za spoznanje večjo napravo od kuverte velikosti A4 z zaslonom na dotik in s 360-stopinjskim pregibom, ki omogoča, da ta mali in tanki prenosnik v trenutku lahko pretvorite v stojalo, tablico ali zaslon za predstavitve.

 • 08. maj 2017

  Zakaj nikoli ne smemo v omaro pospraviti še vlažne posode?

  O številnih vidikih, zakaj je varneje, varčneje in časovno učinkoviteje prati posodo v pomivalnem stroju, smo že pisali. Najpomembnejša prednost pomivalnega stroja je vsekakor doseganje večje stopnje higieničnosti oprane posode - tako zaradi višje temperature vode, ki uniči potencialno patogene elemente, kot zaradi samega postopka, ki zmanjša možnost prenosa bakterij z ene posode na drugo (ali z lijaka oz. gobice za pomivanje na posodo).

 • 01. maj 2017

  Kaj izbrati: poslovni prenosnik HP EliteBook ali hibridni HP EliteBook x360?

  Privlačni tanki in lahki prenosniki, t.i. ultrabooki, so pred leti, ko so začeli prodirati na trg, prevzeli predvsem ženske uporabnice, saj so se enostavno prilegali v vsako malo večjo torbico, hkrati pa so bili hitri in zmogljivi, njihova baterija pa je celo ob intenzivni uporabi zdržala veliko več kot le dve uri (kar je bila običajna doba baterije takratnih prenosnikov). Elegantni ultrabooki so kmalu prerasli v notesnike, ki jih je bilo mogoče uporabljati tudi kot tablice - nastali so t.i. hibridni prenosniki z ekrani na dotik, ultrazmogljivimi procesorji in enromno baterijsko avtonomijo, ki so predvsem v poslovnem svetu postali dobesedno nepogrešljivi.

 • 24. april 2017

  Velop - 100% hitrost internetne povezave v vsakem kotičku doma

  Za Linksys je slišal že praktično vsak, ki je kadarkoli kupoval domač omrežni usmerjevalnik oz. router. Linksys je namreč prvi proizvajalec mrežnih usmerjevalnikov z več kot milijon prodanimi kosi po svetu, od leta 1999 pa predstavlja vodilno blagovno znamko na področju potrošniških in profesionalnih omrežnih povezav. Linksysove izkušnje v zasnovi, industrijskem oblikovanju, tehnologiji anten, orodjih, proizvodnji ter razvoju strojne in strojno-programske opreme, uporabniška izkušnja in dobra po-prodajna in servisna podpora so tiste odlike, ki to podjetje ločijo od konkurentov na tržišču.

 • 14. april 2017

  Pripravite prezentacijo, ki prepriča (in proda)!

  Imate idejo, ki bi pretresla poslovni svet in zagnala vašo samostojno poslovno pot, a potrebujete vlagatelje, ki bi verjeli vanjo? Želite prepričati nadrejene v podjetju, da je vaš način reševanja določenega problema res učinkovit in vreden investicije? Bi radi, da se vas in vaše teme stanovski kolegi in gostje na konferenci, kjer boste predavali, zapomnijo? Vam je pomembno, da na profesorja naredite vtis, ker želite sodelovati pri vrhunskem projektu na fakulteti?

 • 10. april 2017

  Kako se v udobju doma varno, enostavno in (skoraj) za vedno znebiti neželenih dlak?

  Sodobna civilizacija ni naklonjena dlakam na ženskem telesu. Ne na vidnih, pa tudi na tistih manj (oz. redkeje) vidnih mestih ne. To je dejstvo. Pravzaprav je vse manj naklonjena tudi dlakam na moškem telesu, kar pa je tema, okoli katere se krešejo številna nasprotujoča se in kontroverzna mnenja, zato se je na tem mestu ne bomo dotikali, pa čeprav bo vsebina morda zanimiva tudi za pripadnike močnejšega spola.

 • 03. april 2017

  Hitro in enostavno do zdravih pomladnih sladic!

  Zadnja dva tedna marca sta nas prijazno opomnila, da je pomlad tu in da do poletja ni več daleč. Če ste ob zadnjem podatku z nekaj tesnobe pomislili na tehtnico, ki ste jo januarja nejevoljno potisnili v najbolj temen kot kopalnice, ali pa na tisto priljubljeno lahkotno poletno obleko, ki vas je že lani neprijetno zategovala v pasu, potem je čas, da se začnete pripravljati na sezono s spremembo jedilnika.

 • 28. marec 2017

  Likajte hitro, učinkovito, varno in brezskrbno!

  Sodite med tiste, ki bi raje dvakrat temeljito zdrgnili kopalnico kot pa zlikali tedenski kup perila? Likanje, kakorkoli čisto in preprosto opravilo že to je, marsikomu predstavlja pravo nočno moro, predvsem moški so izraziti neljubitelji te gospodinjske aktivnosti, kar pomeni, da likanje najpogosteje (p)ostane ekskluzivno ženska domena, pa če je pripadnicam lepšega spola to všeč ali ne.

 • 20. marec 2017

  10 razlogov, zakaj je Valco Baby Snap Ultra popoln otroški voziček

  Otroški voziček je tisti nakup, ki bodočim staršem vzame največ časa in energije, saj je treba pretehtati prednosti in slabosti preštevilnih modelov na trgu, preden najdete optimalno verzijo, ki najbolj ustreza vašim preferencam, življenjskemu slogu in okoliščinam.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij