Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 24. april 2017

  Velop - 100% hitrost internetne povezave v vsakem kotičku doma

  Za Linksys je slišal že praktično vsak, ki je kadarkoli kupoval domač omrežni usmerjevalnik oz. router. Linksys je namreč prvi proizvajalec mrežnih usmerjevalnikov z več kot milijon prodanimi kosi po svetu, od leta 1999 pa predstavlja vodilno blagovno znamko na področju potrošniških in profesionalnih omrežnih povezav. Linksysove izkušnje v zasnovi, industrijskem oblikovanju, tehnologiji anten, orodjih, proizvodnji ter razvoju strojne in strojno-programske opreme, uporabniška izkušnja in dobra po-prodajna in servisna podpora so tiste odlike, ki to podjetje ločijo od konkurentov na tržišču.

 • 14. april 2017

  Pripravite prezentacijo, ki prepriča (in proda)!

  Imate idejo, ki bi pretresla poslovni svet in zagnala vašo samostojno poslovno pot, a potrebujete vlagatelje, ki bi verjeli vanjo? Želite prepričati nadrejene v podjetju, da je vaš način reševanja določenega problema res učinkovit in vreden investicije? Bi radi, da se vas in vaše teme stanovski kolegi in gostje na konferenci, kjer boste predavali, zapomnijo? Vam je pomembno, da na profesorja naredite vtis, ker želite sodelovati pri vrhunskem projektu na fakulteti?

 • 10. april 2017

  Kako se v udobju doma varno, enostavno in (skoraj) za vedno znebiti neželenih dlak?

  Sodobna civilizacija ni naklonjena dlakam na ženskem telesu. Ne na vidnih, pa tudi na tistih manj (oz. redkeje) vidnih mestih ne. To je dejstvo. Pravzaprav je vse manj naklonjena tudi dlakam na moškem telesu, kar pa je tema, okoli katere se krešejo številna nasprotujoča se in kontroverzna mnenja, zato se je na tem mestu ne bomo dotikali, pa čeprav bo vsebina morda zanimiva tudi za pripadnike močnejšega spola.

 • 03. april 2017

  Hitro in enostavno do zdravih pomladnih sladic!

  Zadnja dva tedna marca sta nas prijazno opomnila, da je pomlad tu in da do poletja ni več daleč. Če ste ob zadnjem podatku z nekaj tesnobe pomislili na tehtnico, ki ste jo januarja nejevoljno potisnili v najbolj temen kot kopalnice, ali pa na tisto priljubljeno lahkotno poletno obleko, ki vas je že lani neprijetno zategovala v pasu, potem je čas, da se začnete pripravljati na sezono s spremembo jedilnika.

 • 28. marec 2017

  Likajte hitro, učinkovito, varno in brezskrbno!

  Sodite med tiste, ki bi raje dvakrat temeljito zdrgnili kopalnico kot pa zlikali tedenski kup perila? Likanje, kakorkoli čisto in preprosto opravilo že to je, marsikomu predstavlja pravo nočno moro, predvsem moški so izraziti neljubitelji te gospodinjske aktivnosti, kar pomeni, da likanje najpogosteje (p)ostane ekskluzivno ženska domena, pa če je pripadnicam lepšega spola to všeč ali ne.

 • 20. marec 2017

  10 razlogov, zakaj je Valco Baby Snap Ultra popoln otroški voziček

  Otroški voziček je tisti nakup, ki bodočim staršem vzame največ časa in energije, saj je treba pretehtati prednosti in slabosti preštevilnih modelov na trgu, preden najdete optimalno verzijo, ki najbolj ustreza vašim preferencam, življenjskemu slogu in okoliščinam.

 • 13. marec 2017

  5 razlogov, zakaj kupiti all-in-one računalnik

  Računalnik je nekaj, brez česar dandanes večina ljudi preprosto ne more živeti. In če so še ne tako daleč nazaj računalniki bili nerodni, težki stroji, ki se jih ni dalo kar tako enostavno premikati, poleg tega so za izvajanje nekoliko bolj zapletenih nalog, kot so na primer obdelava fotografij, videoposnetkov ali gledanje filmov, potrebovali veliko časa in predvsem prostora, je dandanes situacija revolucionarno drugačna. Doma in na delovenem mestu je večina med nami opremljena s stroji, ki kot bi mignil opravijo s še tako zapletnimi nalogami in to hkrati s tem, ko pregledujemo internet, poslušamo glasbo ali si ogledujemo film.

 • 06. marec 2017

  Kako pri nizkih temperaturah oprati perilo, da bo brez bakterij?

  Pranje perila vse bolj sledi sodobnim okoljevarstvenim smernicam, ki zahtevajo zniževanje porabe vode, uporabo okolju prijaznih milejših pralnih sredstev in pranje pri nizkih temperaturah, saj tako porabimo manj energije. Pranje tako postane res bolj ekološko, a le redki se zavedajo, da ima tako varčevanje z vodo in energijo tudi drugo plat, ki je precej manj naklonjena uporabnikom: tako pranje namreč lahko ogrozi naše zdravje, saj pralni stroj sčasoma spremeni v gojišče bakterij, te pa z navidezno čistim perilom prenesemo na svoje telo.

 • 27. februar 2017

  Kako izbrati voziček za vašega novorojenca?

  Obdobje pričakovanja prihoda novega družinskega člana je za mnoge najlepši čas, ko bodoči starši uživajo še zadnje skupne samske trenutke, hkrati pa skupaj pripravljajo popolno gnezdo za bodočo večjo družinico. Sodobni starši želijo, da dojenčka ob prihodu na svet pričaka urejeno in varno okolje, zato izbiri otroške opreme posvetijo veliko pozornosti in časa. A devet mesecev ali kakšen manj je dovolj, da najdejo točno tisto, kar želijo.

 • 20. februar 2017

  HP vstopil v svet iger

  E-šport oz. »gaming« postaja iz dneva v dan bolj priljubljen širom sveta. V nekaterih državah so e-športniki dobili tudi uraden naziv profesionalnih športnikov. Pri nas gamerji sicer še niso deležni kakšnih posebnih pozornosti, o njih se tudi manj sliši, kar pa ne pomeni, da jih nimamo. Slovenci smo vedno bili uspešni in vztrajni športniki, zakaj bi bilo v e-športu drugače?

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij