Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Novice in dogodki

 • 28. marec 2017

  Likajte hitro, učinkovito, varno in brezskrbno!

  Sodite med tiste, ki bi raje dvakrat temeljito zdrgnili kopalnico kot pa zlikali tedenski kup perila? Likanje, kakorkoli čisto in preprosto opravilo že to je, marsikomu predstavlja pravo nočno moro, predvsem moški so izraziti neljubitelji te gospodinjske aktivnosti, kar pomeni, da likanje najpogosteje (p)ostane ekskluzivno ženska domena, pa če je pripadnicam lepšega spola to všeč ali ne.

 • 20. marec 2017

  10 razlogov, zakaj je Valco Baby Snap Ultra popoln otroški voziček

  Otroški voziček je tisti nakup, ki bodočim staršem vzame največ časa in energije, saj je treba pretehtati prednosti in slabosti preštevilnih modelov na trgu, preden najdete optimalno verzijo, ki najbolj ustreza vašim preferencam, življenjskemu slogu in okoliščinam.

 • 13. marec 2017

  5 razlogov, zakaj kupiti all-in-one računalnik

  Računalnik je nekaj, brez česar dandanes večina ljudi preprosto ne more živeti. In če so še ne tako daleč nazaj računalniki bili nerodni, težki stroji, ki se jih ni dalo kar tako enostavno premikati, poleg tega so za izvajanje nekoliko bolj zapletenih nalog, kot so na primer obdelava fotografij, videoposnetkov ali gledanje filmov, potrebovali veliko časa in predvsem prostora, je dandanes situacija revolucionarno drugačna. Doma in na delovenem mestu je večina med nami opremljena s stroji, ki kot bi mignil opravijo s še tako zapletnimi nalogami in to hkrati s tem, ko pregledujemo internet, poslušamo glasbo ali si ogledujemo film.

 • 06. marec 2017

  Kako pri nizkih temperaturah oprati perilo, da bo brez bakterij?

  Pranje perila vse bolj sledi sodobnim okoljevarstvenim smernicam, ki zahtevajo zniževanje porabe vode, uporabo okolju prijaznih milejših pralnih sredstev in pranje pri nizkih temperaturah, saj tako porabimo manj energije. Pranje tako postane res bolj ekološko, a le redki se zavedajo, da ima tako varčevanje z vodo in energijo tudi drugo plat, ki je precej manj naklonjena uporabnikom: tako pranje namreč lahko ogrozi naše zdravje, saj pralni stroj sčasoma spremeni v gojišče bakterij, te pa z navidezno čistim perilom prenesemo na svoje telo.

 • 27. februar 2017

  Kako izbrati voziček za vašega novorojenca?

  Obdobje pričakovanja prihoda novega družinskega člana je za mnoge najlepši čas, ko bodoči starši uživajo še zadnje skupne samske trenutke, hkrati pa skupaj pripravljajo popolno gnezdo za bodočo večjo družinico. Sodobni starši želijo, da dojenčka ob prihodu na svet pričaka urejeno in varno okolje, zato izbiri otroške opreme posvetijo veliko pozornosti in časa. A devet mesecev ali kakšen manj je dovolj, da najdejo točno tisto, kar želijo.

 • 20. februar 2017

  HP vstopil v svet iger

  E-šport oz. »gaming« postaja iz dneva v dan bolj priljubljen širom sveta. V nekaterih državah so e-športniki dobili tudi uraden naziv profesionalnih športnikov. Pri nas gamerji sicer še niso deležni kakšnih posebnih pozornosti, o njih se tudi manj sliši, kar pa ne pomeni, da jih nimamo. Slovenci smo vedno bili uspešni in vztrajni športniki, zakaj bi bilo v e-športu drugače?

 • 13. februar 2017

  Kako doma pripraviti gastronomske mojstrovine televizijskih chefov?

  Kuhanje je v zadnjih letih doseglo čisto nove razsežnosti, predvsem če želite domačim gurmanom ali pa prijateljem postreči s sofisticiranimi jedmi, kakršne v televizijskih oddajah ustvarjajo različni kuharski mojstri. Niti domača kuhinja ni več tako enostavna, kot se nam je včasih dozdevalo, ko smo uživali preproste jedi naših babic, saj je pri kulinaričnih podvigih pomembna vsaka malenkost, predvsem če imate za mizo nekoga z visokimi zahtevami in zelo občutljivimi brbončicami, ki zazna vse še tako neopazne odtenke okusov.

 • 07. februar 2017

  5 idej, kako vam Philips Hue lahko polepša življenje

  Naši domovi so se v minulih 100 in nekaj letih drastično spremenili. Najbolj je v življenjski slog posegel prihod električne energije, ki je v do tedaj ustaljen način bivanja prinesla pravo revolucijo. Svetloba, ki pride v dom po žici in jo prižgemo oz. ugasnemo s preprostim pritiskom na stikalo, je bila na začetku čudež znanosti. Kmalu je električna razsvetljava postala nekaj najbolj samo po sebi umevnega. In zanimivo - še danes princip osvetlitve temelji na tehnologiji s konca 19. stoletja. Ni že čas za korak naprej?

 • 31. januar 2017

  Kako si optimalno organizirati delovno okolje?

  Urejeno in prijetno delovno okolje je ključno za motivacijo in učinkovitost pri delu. Če se namreč dobro počutimo in smo zadovoljni, bomo tudi v večjim veseljem delali in več naredili. Boljše delovno okolje je povezano z bolj optimalno organizacijo dela in predvsem večjo prilagodljivost, kar je že več kot pol poti do uspeha.

 • 23. januar 2017

  4 razlogi, zakaj takoj prenehajte pomivati posodo na roke!

  Ne glede na to, v kako tehnološko napredni dobi živimo, ljudje še vedno radi verjamemo, da stroji ne morejo (in nikoli ne bodo mogli) povsem nadomestiti spretnosti človeških rok. To pomanjkanje zaupanja v moč strojev se kaže že v naših domovih, kjer veliko opravil še vedno delamo na roke, pa čeprav imamo na voljo stroje, ki bi nam prihranili čas, pa še delo bi bilo bolje opravljeno. Poglejmo samo pomivanje posode. Prvi pomivalni stroj so naredili daljnega leta 1850 (seveda ni bil tak, kakršen so današnji), a 150 let kasneje je tudi v razvitih zahodnih deželah še vedno veliko takih, ki posodo pomivajo ročno oz. umazanijo sperejo s posode preden jo naložijo v pomivalni stroj. In to kljub številnim raziskavam, ki dokazujejo, da so sodobni pomivalni stoji učinkovitejši, varčnejši, okolju prijaznejši in bolj higienični kot ročno pomivanje posode.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij