Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

HP Spectre x360: enormni '2 v 1' malček

15.05.2017

Zahvaljujoč prvovrstni izvedbi je tanek, lahek in eleganten 13-palčni hibridni prenosnik HP Spectre x360, 'Mini-Me' 15-palčne in nekoliko težje in okornejše sestre, pravzaprav 'enormni malček', ki je kos vsaki, še tako težki nalogi. Mnoge preseneča, kako so toliko pameti, hitrosti in zmogljivosti lahko skrili v vsega slabih 1,4 kg težko in le za spoznanje večjo napravo od kuverte velikosti A4 z zaslonom na dotik in s 360-stopinjskim pregibom, ki omogoča, da ta mali in tanki prenosnik v trenutku lahko pretvorite v stojalo, tablico ali zaslon za predstavitve.

HP Spectre x360: enormni '2 v 1' malček

HP Spectre x360 zagotovo sodi med najboljše prenosnike z operacijskim sistemom Windows 10, po nekaterih ocenah pa naj bi bil celo najboljši prenosni PC leta 2016. Štirje raznoliki načini so oblikovani za tiste, ki si želijo svobodo brez omejitev, moč, s katero je opremljen ta oblikovno dovršeni prenosni računalnik z zamenljivim okvirjem, pa omogoča popolno delovanje v mogočih in nemogočih pogojih, doma ali na poti. Zahtevnost dela, ki mu ga boste naložili, za HP Spectre x360 ne predstavlja ovire, saj je večopravilen skoraj kot sodobna ženska - včasih še bolj. 

Zakaj kupit HP Spectre x360 

HP Spectre x360 je sistem '2 v 1', torej hibrid - prenosnik in tablica v enem. To pomeni, da ga odlikujejo vse lastnosti (nad)standardnega prenosnika, hkrati pa še fleksibilnost in možnost intimne uporabe, kakršno ponuja tablica. 13,3-palčni ekran v Full HD ali 4K tehnologiji omogoča, da vam v nobenem primeru ne bo manjkalo tistih 5 centimetrov, hkrati pa ravno ta velikost omogoča, da je Spectre x360 veliko lažji in enostavnejši od običajnih prenosnikov tako za transportiranje kot tudi za uporabo v manj konvencionalnih okoliščinah.

Z njim je zelo lahko rokovati, je prijeten na dotik in ne drsi, njegova zmogljivost, hitrost odzivanja in delovanja tudi ko gre za zahtevne programe ali aplikacije, je izjemna, ne gre pa zanemariti tudi njegovega izgleda, saj  je prav z njim HP dosegel enega od oblikovalskih vrhuncev. Če bi bili robovi na aluminijastem ohišju, ki so ga skrbno izdelale CNC naprave, nekoliko ostrejši, bi se na njih lahko porezali, a se ne. In prav kovinski izgled poudari veličino te sofisticirane, očesu in rokam prijetne naprave. Predvsem izstopa različica z ohišjem v kombinaciji bakrene in črne, ki jo HP imenuje ' Dark Ash'  (svetlejša verzija je dobila nadimek 'Silver Ash').

Tem elegantnim dvoživkam, ki veljajo za najvitkejše računalnike iz družine HP, so odvzeli praktično vse odvečne kovinske dele, zato jih krasi izjemno tanek zaslon z mikro robom. Izstopata tudi dodelana in praktična tipkovnica, ki se prilega dlanem, ter občutljiva drsna ploščica. Z življenjsko dobo akumulatorja do 16 ur (to ne velja za izvedbe s požrešnimi 4K zasloni) in funkcijo HP Fast Charge bo vaš HP Spectre x360 pripravljen na akcijo vedno in povsod.

Naj omenimo še popoln zvočni sistem. S štirimi zvočniki HP, funkcijo HP Audio Boost in uglaševanjem po meri, ki so ga opravili strokovnjaki podjetja Bang & Olufsen, zabava oživi z zvokom, ki ga lahko občutite. 

V spletni trgovini nakupovanje.net so  vam različni modeli hibridnih prenosnikov HP Spectre x360 in tudi drugi prenosni in stacionarni računalniki ter dodatna oprema tega vrhunskega proizvajalca računalniške opreme na voljo po odličnih cenah TUKAJ

Dostava je hitra in zanesljiva, možnosti plačila pa raznolike. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu, nas pokličite na 01/2000 283 ali nam pišite na info@nakupovanje.net.

Ste članek prebrali? Potem bo pot do nove nagrade v igri Strast do bivanja - univerzalnega kuhinjskega aparata Bosch OptiMUM v vrednosti 399,90 - lažja! Pozor: to je zadnji krog naše nagradne igre, ki traja do 15. junija. Tudi v tem krogu vas bodo vsak teden čakali nov članek in nova aktualna vprašanja! 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij