Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Suunto AMBIT2 S in Suunto AMBIT2

24.05.2013

SUUNTO PREDSTAVLJA NOVO GENERACIJO ŠPORTNIH UR Z GPS SPREJEMNIKOM AMBIT2 S IN AMBIT2

Suunto AMBIT2 S in Suunto AMBIT2

Ste pripravljeni na avanture? Suunto kot popolno novost predstavlja drugo generacijo AMBIT2 multifunkcijske ure, kateri se je pridružila tudi različica AMBIT2 S. Nova kolekcija AMBIT ur z GPS sprejemnikom je namenjena vsem ekstremistom, hkrati pa tudi vsakodnevnim uporabnikom, ki jim športna aktivnost pomeni čas za sprostitev in oddih. Ta zapestni računalnik združuje vse od GPS navigacije, višinomera, 3D kompasa do naprednega merilca srčnega utripa. Vse funkcije so vkomponirane v elegantno ohišje, z izjemnim izgledom za vsakdanjo rabo in športne aktivnosti. S svojo elegantno obliko in prefinjeno izdelavo Suunto AMBIT2 S prav nič ne spominja na robustni zapestni računalnik z veliko preciznimi funkcijami, ampak je na eni strani dizajnerski dodatek za vsakodnevno uporabo, hkrati pa zmogljiv športni instrument, ki ga vedno nosite s seboj.


Predsednik SUUNTA Mikko Moilanen o novem AMBIT2 S:
»Ko smo lansirali prvotno različico Ambita na trg smo dobili izredno pozitiven odziv uporabnikov. Da bi zadovoljili potrebe širšemu krogu športnikov, smo se usmerili v lažjo, tanjšo različico GPS instrumenta s specifičnimi športnimi posebnostmi, vendar z manj poudarka na outdoor funkcionalnosti. Skratka hiter razvoj tehnologije nam je omogočil, da smo že letos posodobili družino AMBIT z novim članom.«

AMBIT2 S – GPS sprejemnik za vsestranske športnike
Novi AMBIT2 S je eleganten in lahek ročni instrument z vgrajenim GPS sprejemnikom, ki vključuje vse funkcije, ki jih potrebujete za kolesarjenje, tek, plavanje oziroma za vse raznovrstne športne aktivnosti. GPS vam zagotavlja ustrezen tempo in navigacijo s »kaži pot« funkcijo, med tem ko vam monitor srečnega utripa pokaže ali aktivnost poteka znotraj optimalnih meja vaših zmogljivosti.

  • Kolesarjenje: Novi Suunto Ambit2 S ima funkcijo za merjenje moči vrtljajev pri kolesarjenju (ANT+). Če poznate moč vaših vrtljajev lahko načrtujete vadbo in na ta način varčujete z močmi na dolgih razdaljah. Hkrati pa ponuja številne možnosti za poglobljeno analizo vadbe.
  • Plavanje: Funkcija omogoča beleženje podatkov o razdalji, trajanju, moči, številu zamahov, intervalih in učinkovitosti. Prav tako prepozna način plavanja, kar je zelo priročno pri analizi vaše plavalne vadbe po treningu.
  • Tek: Suunto uvaja novo, patentirano tehnologijo za branje hitrosti, ki se imenuje FusedSpeed™. Gre za edinstveno kombinacijo GPS hitrosti in senzorja za pospešek, kar daje natančnejše odčitavanje trenutne hitrosti in hitrejše odzivanje na spremembe v hitrosti. Vključuje tudi intervalni časovnik in samodejno štetje krogov.
  • Multisport: Multisport podpora omogoča enostavno menjanje zvrsti športa. Spreminjate športe sproti med vadbo in ura bo samodejno preklapljala med različnimi aktivnostmi, s katerimi se boste ukvarjali, bodisi med treningom ali na tekmi.

NOVI AMBIT2 - Odkrivajte neodkrito s preciznim GPS sprejemnikom!
Predstavljamo vam prenovljeno multifunkcijska uro Suunto AMBIT2, ki zadovoljuje potrebe ekstremnih smučarjev, gornikov, trail tekačev, plezalcev, kolesarjev in vseh outdoor športnikov. Torej vseh tistih, ki svoj prosti čas preživljajo v naravi in želijo od svojih aktivnosti kar največ. Uspeh prvotne različice je vodil v razvoj prenovljenega AMBIT2 GPS instrumenta, ki združuje vse od GPS navigacije, višinomera z FusedAlti™ tehnologijo, 3D kompasa do naprednega merilca srčnega utripa. Poleg tega pa vključuje tudi vse trening funkcije, ki jih ima Ambit2 S.

Pakiran je v robustno ohišje iz steklenih vlaken ter z življenjsko dobo baterije 50 ur pri uporabi GPS sprejemnika. AMBIT2 je pripravljen za avanturiste, ekstremiste in raziskovalce, hkrati pa tudi za vse vsestranske športnike. Posebna izdaja Ambit2 Sapphire je izdelana iz brušenega jekla ter safirnega stekla in dodaja še neko višjo vrednost, ob vsej svoji primarni funkcionalnosti.

Ueli Steck (Suunto ambasador & večkratni svetovni rekorder hitrostnega plezanja) o novem AMBIT2: »V gorah resnično potrebuješ uro na katero se lahko zaneseš. Že ogromno let uporabljam Suunto instrumente in Ambit2 je idealen produkt za vsakogar, ki se resno ukvarja z gorskimi športi.«

Posebnost Ambita2 niso le izjemno natančne in vsestranske funkcije, temveč možnosti programske nadgradnje. Suunto namreč posodablja tudi osnovno programsko opremo in tudi na tak način odgovarja na vse večje zahteve outdoor športnikov. Uporabniki Ambita2 lahko na portalu Movescount.com s programom Suunto App Zone tudi sami nalagajo, spreminjajo ali ustvarjajo nove aplikacije, ki so specifično prilagojene različnim športom. Svoj Suunto Ambit2 lahko prilagodite s 5000+ aplikacijami brezplačno. Če ne najdete tistega kar si želite, pa enostavno uporabite Suunto oblikovalec aplikacij in si ustvarite svojo. App Zone bo tudi v prihodnosti ponujal vedno nova orodja za poglobljene analize, izboljašno navigacijo in boljše možnosti za izmenjavo podatkov.

Naj vas ekstremne avanture ne presenetijo – odkrivajte neodkrito s preciznim GPS sprejemnikom!

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij