Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Philips predstavil najtanjši 'LEBDEČI' televizor ELEVATION

11.07.2013

TP Vision, proizvajalec Philipsovih televizorjev, z današnjo svetovno premiero predstavlja novi Philipsov televizor: Elevation 60PFL8708 navduši z najnovejšo nadgradnjo tehnologije Ambilight, 4-stransko tehnologijo osvetljevanja zaslona Prism XL, ki ustvarja iluzijo lebdenja televizorja. Izjemno ozki dizajn (13,5 mm), vrhunska kakovost slike in številne pametne funkcije uporabniku zagotavljajo zares nepozabno multimedijsko izkušnjo, kljub temu pa se TV po energijski varčnosti uvršča v razred A+.

Philips predstavil najtanjši 'LEBDEČI' televizor ELEVATION

Philipsov televizor Elevation 60PFL8708 z diagonalo zaslona 152 cm (60 palcev) in elegantnim izgledom očara že na prvi pogled. Pohvali se z izjemno tankim dizajnom, saj njegova debelina meri le 13,5 mm in tako velja za doslej najtanjši Philipsov televizor.

Elevation

Sodoben videz zaokrožujejo visoko kakovostni materiali ter inovativna tehnologija Ambilight Prism, ki zaradi 4-stranskega osvetljevanja zaslona ustvarja iluzijo lebdenja televizorja v zraku, ne glede na to, ali je televizor pritrjen na steno ali nameščen na stojalo.

Kljub izjemno tankemu dizajnu se Elevation pohvali z vrhunsko kakovostjo slike. Perfect Pixel HD zagotavlja prikaz ostre in jasne slike, polne živahnih in realističnih barv. Zahvaljujoč kar 900 HZ tehnologiji Perfect Motion Rate (PMR) so slike tudi pri hitrih akcijskih posnetkih prikazane natančno do zadnje podrobnosti. Tehnologija samodejnega zatemenjevanja Micro Dimming Pro pa poskrbi za izjemno intenzivne kontraste, kar izjemno realističnem prikazu slike doda še piko na i. Ambilight Prism je najnovejša tehnologija osvetljevanja zaslona iz rok podjetja TP Vision, ki deluje na podlagi kar 94 vgrajenih LED-diod na sredini zadnje strani televizorja Elevation. V kombinaciji s 4-stranskim osvetljevanjem XL ustvarjajo velik in topel sij okoli zaslona, ki samodejno usklajuje barve z vsebino predvajanja, kar poleg učinka lebdenja zaslon še optično razširi in zagotavlja očem prijaznejše in bolj udobno gledanje.

Elevation prek portala Smart TV omogoča interaktivno multimedijsko doživetje. Dostopamo lahko do številnih spletnih vsebin, storitev in aplikacij (tudi 6 slovenskih), kot so spletna videoteka, ogled že predvajanih video vsebin, družbenih omrežij ali storitve Skype.

Za dodatno zabavo in poglobljeno uporabniško izkušnjo skrbijo pametne funkcije Wi-Fi Miracast, SimplyShare, Wi-Fi Smart Screen, Multi-Room in MyRemote. Prvi dve omogočata neposreden prenos in ogled video in avdio vsebin s pametnih naprav na velikem televizijskem zaslonu. Ravno nasprotno pa funkcija Wi-Fi Smart Screen skrbi za neposredno digitalno predvajanje vsebin s televizorja na naše pametne naprave. S pomočjo funkcije Multi-Room pa lahko vsebine neposredno predvajamo še na enem televizorju v stanovanju, ki podpira povezavo DLNA.

Med odlike novega televizorja Elevation sodi tudi priloženi pametni daljinski upravljalnik z aluminijastimi elementi. Tipkovnica omogoča preprostejše vnašanje besedila, z vgrajenim kazalnikom (pointer) pa je navigacija po spletnih vsebinah še hitrejša in preprostejša. Zahvaljujoč aplikaciji Philips MyRemote lahko televizor namesto z daljinskim upravljalnikom krmilimo kar s pametnimi napravami. 

Televizor kljub številnim tehnologijam in funkcijam ter 4-stranskemu Ambilightu odlikuje energijska varčnost razreda A+.

TP Vision je Philipsov najtanjši ‘lebdeči’ televizor Elevation, 10. julija, predstavil na novinarski konferenci pred berlinskim sejmom IFA. Pri nas bo na voljo jeseni.

Elevation

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij