Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Philipsu znova prestižni nagradi EISA

16.08.2013

Evropsko združenje za sliko in zvok (European Imaging Sound Association - EISA) je letos v prenovljenem tekmovanju za vrhunske dosežke v inovativnosti znova nagradilo Philipsova televizorja proizvajalca TP Vision. Model 65PFL9708 iz serije Smart LED 9000, ki na trg prihaja septembra, je Philipsu že deseto leto zapored prinesel nagrado za najboljši evropski televizor ULTRA HD 2013-14, model 50PFL5008 iz serije Smart LED 5000 pa že četrto leto zapored nagrado za najbolj ‘ekološki’ evropski televizor 2013-14.

Philipsu znova prestižni nagradi EISA

Najboljši evropski televizor ULTRA HD 2013-2014

Najboljši evropski ULTRA HD televizor Philips 65PFL9708 iz serije Smart LED 9000 je žirijo EISA prepričal zaradi cenovne ugodnosti in vrhunskih lastnosti slike, ki zagotavljajo še bolj realistično izkušnjo gledanja.

V primerjavi s konkurenčnimi televizorji ponuja kar štirikrat višjo ločljivost, kot je Full HD, kar v kombinaciji s predvajanjem vsebin  Ultra HD ponuja zares osupljivo globino in jasnost slike, tudi v pasivni 3D tehniki.

Ena izmed odlik, ki je prepričala žirijo, je tudi funkcija samodejnega izboljševanja kakovosti slike, kar še posebej pride prav v primeru predvajanja vsebin preko Blu-ray- ali DVD-predvajalnika ter v primeru neposrednih prenosov. K vrhunski kakovosti slike prispeva tudi sistem LED, ki zagotavlja optimalno svetlost, intenzivne kontraste in ostro sliko, tudi pri prizorih hitrega gibanja. In nenazadnje je žirijo prepričala tudi inovativna tehnologija osvetljevanja Ambilight Spectra XL, ki celotno izkušnjo gledanja naredi še bolj poglobljeno. 

“Opažamo vse večje povpraševanje tako kupcev kot prodajalcev po vrhunskih televizorjih UHD (Ultra High Definition) z jasno in natančno sliko s kateregakoli vira po dostopnih cenah. Zato smo v novi Philipsov UHD TV vključili vse naše znanje o kakovosti slike, da bo dobro izbiro predstavljal kar najširšemu krogu občinstva”, je povedal Maarten de Vries, generalni direktor pri TP Vision.

Televizor Philips 65PFL9708 bo javnosti prvič predstavljen 5. septembra na Philipsovi novinarski konferenci v sklopu sejma IFA.

EISA award for Best ULTRA HD TV 2013-2014 Philips 65PFL9708


Najboljši evropski EKO televizor 2013-2014

Model Philips 50PFL5008 iz serije Smart LED 5000 pa je Philipsu - že četrto leto zapored - prinesel nagrado v kategoriji za najboljši evropski

ekološki televizor. Žirija je svojo odločitev pospremila s sledečo utemeljitvijo: »Na trgu vedno večjih zaslonov Philipsu še vedno uspeva ohranjati položaj okolju prijazne znamke. Philips 50PFL5008 potrjuje ta etos, saj je popolnoma zasenčil konkurenco z zmanjšano porabo električne energije ter z vgrajenimi okolju prijaznimi materiali v elektronskih tiskanih vezjih.”

Alain Perrot, komercialni zastopnik pri TP Vision, je ob prejemu nagrad EISA dejal, da jim veliko pomenijo, saj predstavljajo priznanje za njihov trud, ki ga neprestano vlagajo v oblikovanje inovativnih in trajnostno naravnanih televizorjev, da ti kar najbolje zadovoljujejo potrebe in želje potrošnikov na trgu.

EISA award for Green TV 2013-2014 Philips 50PFL5008

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij