Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Dizajnerski nagradi IF za Philipsova televizorja

10.02.2014

Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in nekonvencionalnemu oblikovanju sta Philipsova vrhunska televizorja DesignLine in serija 7100 (47PFL7108) proizvajalca TP Vision prejela prestižno nagrado IF za najboljši dizajn leta 2014. Gre za eno najbolj priznanih svetovnih nagrad za inovativen produktni dizajn, ki jo sponzorira International Forum Design GmbH iz Hanovra. Podelitveni dogodek bo 28. februarja v nemškem Munchnu.

Dizajnerski nagradi IF za Philipsova televizorja

Philipsov DesignLine - Preboj iz konvencionalnih TV-oblik

Svež in nenavaden slog Philipsovega televizorja DesignLine se odlično prilega sodobnemu bivalnemu prostoru. Sprednji del je brezhibna steklena plošča, ki se nežno in elegantno preliva iz črne v prosojno in popolnoma skrije zaslon, ko ta ni vklopljen. Ko ga vključimo, pa mu velika prednja steklena površina daje čaroben učinek lebdenja, medtem ko 3-stranski Ambilight na steno za televizorjem projicira svetlobo, ki se barvno natančno ujema z vsebino na zaslonu. To še okrepi vtis lebdenja in obenem obogati gledalčevo izkušnjo s televizorjem.

Philips serije 7100: dizajn iz visokokakovostnih materialov

Sprednja steklena plošča brez okvirja televizorja 47PFL7108 je ovita v izredno tanek srebrn trak iz brušenega aluminija. Pod zaslonom je nevpadljivo vgrajen fotoaparat, ki se lepo skrije v dizajn televizorja. Srebrna kombinacija s kromiranim poliranim aluminijem tvori edinstveno odprto stojalo. Dizajn televizorja je razširjen s tristransko tehnologijo Ambilight, ki na steno za televizorjem projicirajo svetlobo, ki se natančno ujema z vsebino na zaslonu. 

Philips DesignLine
 Na sliki nagrajen Philipsov televizor iz linije DesignLine, ki ga lahko kupiti tudi v naši trgovini.

 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij