Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Slika, ki posrka v dogajanje

03.06.2014

Napredna tehnologija pametnih televizorjev Philips 4K Ultra HD serije 7800 z izboljšano sliko nas popelje v nove dimenzije gledanja TV in poskrbi, da nas dogajanje povsem posrka vse. Vsebine postanejo tako resnične, da pozabimo, da jih gledamo na zaslonu. 4K Ultra HD-televizor pa obenem še nikoli ni bil tako cenovno dostopen.

Slika, ki posrka v dogajanje

Philipsovi televizorji serije 7800 se ponašajo s tehnologijo 4K Ultra HD, ki prinaša kar štirikrat višjo ločljivost slike kot Full HD. Z več kot osem milijonov slikovnih pik ter edinstveno tehnologijo za izboljšavo slike, Ultra Resolution, zagotavljajo večjo ostrino, izrazitejši občutek globine, vrhunski kontrast in naravno gibanje slike.

Tehnologija Ultra Pixel HD pretvori vsebino v ostrejšo sliko, ne glede na izvorno ločljivost. Ob gledanju najljubših akcijskih filmov, športnih dogodkov ali ob igranju iger odslej lahko uživamo v vseh podrobnostih in presenetljivi resničnosti vsebin. Običajne filme in druge vsebine lahko gledamo in pretvarjamo tudi v 3D-obliko ter zrcalimo zaslon pametnih naprav na TV in obratno.

Dvostranski svetlobni sij Philipsove unikatne osvetlitve Ambilight se razširja prek robov televizorja in tako znatno razširi zaslon ter omogoči še pristnejše užitke. Za prilagajanje našemu razpoloženju imamo na voljo različne učinke Ambilighta, kot so živahno za dodatno poudarjen učinek ali sproščeno z enobarvnim sijem.

Pametni televizor je tudi izjemno povezljiv. Med drugim zaradi vgrajene povezave Wi-Fi zagotavlja preprosto izposojanje ali pretakanje filmov, videoposnetkov in iger iz spletnih videotek, Skype, Facebook in Twitter pa omogočajo, da ostanemo v stiku z najbližjimi. Z aplikacijo Cloud TV izbiramo med naborom TV-kanalov z vsega sveta, vsebine pa si preprosto izmenjujemo tudi s prijatelji, pri čemer dostop do našega računa Dropbox omogoča aplikacija Cloud Explorer. Priročni daljinski upravljalnik ima na spodnji strani še tipkovnico za preprosto vnašanje besedila in iskanje po spletu.

Kljub številnim funkcijam in tehnologijam, štirijedrnemu procesorju ter Ambilightu Philips 4K Ultra HD serije 7800 sodi v energetski razred A+. Njegova zasnova pa je dovršena tudi navzven. Izjemno tanka oblika, zasnovana brez okvirja, s prefinjenimi tankimi linijami, se čudovito zlije s sodobno opremljenim domom.

Philips 4k UHD TV

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij