Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Philipsov prvi Androidni TV na svetu: DOVRŠENOST V VSEH POGLEDIH

14.07.2014

Nova serija Philipsovih televizorjev 9800 prinaša dovršenost slike in prva na svetu tudi funkcionalnost Androidnih vsebin. Gre za do potankosti izpopolnjeno serijo, tako v pogledih slike, možnostih vsebin, 4-stranskega Ambilighta, kot tudi zvoka in oblike. Za najbolj zahtevne gledalce, ki si od svojega televizorja želimo največ.

Philipsov prvi Androidni TV na svetu: DOVRŠENOST V VSEH POGLEDIH

Nova serija Philipsovih televizorjev 9800 prva na svetu prinaša sistem Android, ki je popolnoma integriran v televizor. S certifikatom GoogleTM zagotavlja dostop do vseh za TV prilagojenih aplikacij, storitev in vsebin v spletni trgovini Google Play Store. Androidni Smart TV tako ponuja izjemno raznolikost vsebin in polno izkoriščanje njihovih funkcij. Omogoča dostop z našega računa Google in je tako še bolj oseben, saj ga z aplikacijami in vsebinami priredimo povsem po svojih željah.

Philips Android Ambilight Smart TV 9800Televizor zagotavlja najbolj naravno sliko doslej. Prvovrstna resolucija Ultra HD pretvori tudi vsebine, ki niso zasnovane v tej resoluciji, v čisto in precizno sliko. Nagrajena tehnologija Perfect Pixel Ultra HD daje kakovosti slike povsem nov pomen. S kristalno jasnostjo, ki se zlahka kosa z naravno sliko, obogatenimi barvami in preciznim gibanjem, televizorji zagotovijo kot britev ostro sliko, ki prinaša še boljše doživljanje ob gledanju filmov ali igranja iger. Sistem Bright Pro zagotavlja najvišji možni kontrast, ki je kar dvakrat boljši od standardne osvetlitve LED in prinaša prepričljivo resnično sliko. Nagrajeni sistem Micro Dimming Premium pa kontrast z najtemnejšo črno in najsvetlejšo belo še bolj optimizira.

Štiristranska tehnologija Ambilight poskrbi za svetlobni sij v ozadju vseh strani televizorja. Ambilight tako prinaša dodaten užitek pri gledanju TV vsebin ali igranju iger. Izbiramo lahko med več načini projiciranja svetlobe: ob gledanju lahkotnega filma izberemo sproščeno svetlobo, način igre pa poskrbi, da svetloba sledi energiji video igre, ki jo igramo na zaslonu.

Za zagotavljanje popolne TV-izkušnje je serija 9800 opremljena z visokokakovostnimi zvočniki za še močnejši prostorski zvok. Priloženi brezžični zvočniki z elegantno obliko, ki jih postavimo po prostoru, poskrbijo za še bolj živahen, naraven in poln zvok.

Televizorji niso vrhunski le na vsebinski in slikovni ravni. Odlikuje jih tudi izjemno tanek kovinski okvir zaslona, ki zagotavlja večjo sliko. Elegantno stojalo, ki ga sestavljata robni nogi, ustvari prostor pod televizorjem in s tem učinek lebdenja. S prefinjenim dizajnom se televizor popolnoma zlije z našo notranjo opremo prostora. 

Poleg opisanih vrhunskih funkcij novega modela je vredno opozoriti tudi na preostale, ki odlikujejo pametni TV. Med drugim lahko s pametnega telefona ali tablice na velik zaslon pretakamo vsebine s sistemom Wi-Fi Miracast, se povežemo na naša računa Facebook ali Twitter in se preko Skype pogovarjamo z najdražjimi. Serija 9800 vsebuje tudi aktivni 3D s priloženimi dvojimi 3D-očali.

Televizorji serije 9800 bodo na voljo v tretji četrtini leta 2014.

Philips Android

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij