Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Sušilni stroj, modna muha ali dobra investicija?

09.10.2014

Poletje se počasi poslavlja, sonce je vse manj močnejše in dnevi vse krajši. Priložnosti, za sušenje perila pred hišo ali na balkonu je vse manj in manj.

sušilni stroj

Vsekakor je rešitev več kot na dlani in bi lahko nekdo pomislil na sušenje perila v toplem in ogrevanem stanovanju, kar je seveda mogoče in to mnogi tudi počnejo, vendar POZOR! Voda, ki se zadržuje v perilu se v procesu sušenja sprošča v zrak, kar pomeni, da se poveča vlažnost zraka v prostoru. Vlaga in vlažen prostor lahko povzroči nastanek plesni, ki ob vdihavanju resno škoduje zdravju. Namesto, da bi perilo obešenega na stojalu sušili po celem stanovanju, lahko to storite hitro in enostavno s sušilnim strojem. Sušenje perila v sušilnem stroju vam prihrani veliko časa. Perila ni potrebno likati in tudi v drugih letnih časih nismo odvisni od vremena. Na trgu obstaja velika ponudba sušilnih strojev. Kako izbrati pravega? Kupiti kombiniran sušilni stroj s pralnim strojem ali namenskim sušilnim stroj? Kombinirani pralno – sušilni stroji so namenjeni predvsem gospodinjstvom z omejeni prostorom in jih uporabljate tako za pranje kot sušenje. Sušilni stroji so namenjeni izključno sušenju in so ponavadi postavljeni poleg pralnega stroja. Med seboj se ločijo po blagovni znamki, ceni, tehnologiji delovanja (kondenzacijski, odzračevalni), velikosti, energijskem razredu, hitrosti sušenja in drugih tehničnih lastnosti.

Ker smo vam želeli pri nakupu sušilnega stroja, kar najbolje pomagati smo za vas pripravili kondenzacijski sušilni stroj Gorenje D724BL, ki po porabi energije spada v B energijski razred, ima zmogljivost sušenja do 7 kg perila. Za sušenje boste lahko izbirali med 15 različnimi programi, perilo pa bo v povprečju posušeno v 2 urah. Naj omenimo program enostavno likanje, s katerim boste še lažje in hitreje zlikali želeno perilo. Sušilni stroj Gorenje D724BL je vaš po posebni akcijski ceni 329,96 €.

Več sušilnih strojev različnih funkcij, velikosti in zmogljivosti sušenja najdete v naši kategoriji pralno-sušilni stroji.

 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij