Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Resnično nevsakdanja izkušnja svetlobe

20.10.2014

Philips je s filmom Afterglow na mednarodnem filmskem festivalu v smučanju prostega sloga iF3 prejel dve nagradi za najboljši kratki film in najboljšo kinematografijo. Afterglow je del uspešne kampanje za Philipsove televizorje Ambilight. S pomočjo neverjetno osvetljenih kadrov nočnega smučanja so s predvajanjem filma Afterglow nazorno prikazali učinek tehnologije Ambilight, Philipsovega svetlobnega sija, ki žari s strani televizorja.

Resnično nevsakdanja izkušnja svetlobe

Mednarodni filmski festival v smučanju prostega sloga iF3 je eden najpomembnejših filmskih festivalov za zimsko avanturistično filmsko produkcijo. Philipsov film Afterglow je bil na letošnjem iF3 nagrajen v dveh kategorijah za najboljši kratek film in najboljšo kinematografijo. Nagradi je film prejel še pred svojo premiero 19. oktobra.

Afterglow je del uspešne kampanje "Izven vsakdanjega", v okviru katere so poleti predstavili kratek film Svetlobni valovi. Koncept kampanje temelji na napetih, adrenalinskih športnih prizorih, ki vključujejo dramatično živo svetlobo. S tem želijo pri Philipsu pokazati edinstvenost tehnologije Ambilight, osvetlitve ozadja, ki jo vsebujejo njihovi televizorji. Gre za svetlobni sij, ki je projeciran na steno za televizorjem in se ujema z barvami na zaslonu, kar razširi naš televizijski ekran in zagotavlja bolj prepričljivo doživljanje vsebine.

Philips Afterglow

Afterglow prikazuje štiri najboljše smučarje prostega sloga, kako obvladajo bele strmine izven urejenih smučarskih prog, na pobočjih Aljaske in v Britanski Kolumbiji. Vsi kadri so bili posneti ponoči v gorah, na pobočjih, kjer so se smučarji prepustili barvni svetlobi. Afterglow na unikaten način prikazuje prednosti, ki jih prinašajo edinstveni televizorji Philips Ambilight in dokazuje, kako lahko svetloba povsem spremeni izkušnjo gledanja.

Film bo predstavljen še na nekaj filmskih festivalih po svetu, predvajal pa se bo tudi na prodajnih mestih televizorjev Philips. Afterglow je bil že izbran za sodelovanje na evropski turneji filmov na prostem, ki zajema obisk devetih evropskih držav od oktobra do decembra, od danes pa si ga lahko ogledate tudi na strani Facebook Nakupovanje.net facebook.com/nakupovanje.net.

˝S filmoma Svetlobni valovi in Afterglow dokazujemo, da dodajanje svetlobe pomembno vpliva na izkušnjo gledanja. Tako surfanje, kot smučanje, sta sama po sebi dramatična športa, vendar ko to počnemo ponoči in dodamo barvno svetlobo, nas to pripelje do nečesa izrednega. To se ujema z našo edinstveno tehnologijo Ambilight, ki predstavlja izkušnjo gledanja televizije izven vsakdanjega. Veseli smo dobrega odziva na predhodni film Svetlobni valovi, zato še z večjim veseljem predstavljamo naš novi projekt Afterglow,˝ je povedal Marc Harmsen, globalni vodja marketinga pri TP Vision. 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij