Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Vsakdo potrebuje pečico!

12.11.2014

Sodobna kuhinja mora biti opremljena z nekaterimi elementi, ki so v prostoru za kuhanje preprosto nepogrešljivi.

Vsakdo potrebuje pečico!

Verjetno bi se vsi strinjali, da je ena izmed takšnih naprav tudi pečica, ki nikakor ne sme manjkati v sodobni kuhinji, pa tudi v mnogih bolj staromodnih bivališčih je bila pečica ključnega pomena. O vsestranski uporabnosti pečic nima smisla pretirano razglabljati, saj vsi vemo, da takšna naprava omogoča praktično neomejeno število možnosti za pripravo kakršne koli vrste hrane. Tako je nedvomno zelo pomembno, da izberemo takšno pečico, ki nas ne bo pustila na cedilu, temveč nas bo navdušila z vsemi svojimi lastnostmi, pa tudi s samim izgledom in uporabo. Med kandidate za takšno pečico gotovo spada Körting KB2300W, ki se ponaša z vsemi funkcijami, ki jih od sodobne pečice pričakujemo.

Körting KB2300WPečica Körting KB2300W bo namreč navdušila tako tiste, ki se bodo kuhanja v njej lotili le občasno in previdno, kot tudi izkušene kuharske mojstre, ki pečico potrebujejo za preizkušanje svojih najnovejših kreacij. Naprava omogoča prav vse, kar od nje pričakujemo – s prostornino 57 litrov lahko sprejme tudi jedi za vso družino ali pa kakšne večje zanimivosti, kot so na primer različne torte in podobno. Tudi sama zmogljivost pečice ni vprašljiva, saj s temperaturo do 275 stopinj Celzija zadostuje za pripravo praktično vseh jedi. Obenem energijski razred B pečico uvršča med varčnejše, tako da je naprava odlična pridobitev tudi za tiste, ki pazijo na porabo in stroške v gospodinjstvu. Da zmogljivost pečice ne bi ostala neizkoriščena skrbijo trije vrtljivi gumbi, ki nudijo popolno kontrolo nad delovanjem naprave in seveda nad pripravo jedi. Tudi kuharji začetniki se bodo v kuhinji znašli. Pri čiščenju pečice pomaga funkcija AquaClean, pa tudi sicer je naprava s širokimi vrati dovolj enostavna za čiščenje. Pečica torej nudi vse, kar si od nje želimo, hkrati pa ohranja preprostost in intuitivnost uporabe. In kar je najpomembnejše – omogoča nam pripravo okusnih in zdravih jedi.

Po vseh prednostih pečice Körting KB2300W pa moramo omeniti še njeno estetsko dopadljivost – vgradna pečica se namreč odlično poda v vsako sodobno opremljeno kuhinjo, ne glede na stil opreme, pa tudi v minimalistično opremljenem bivališču bo našla svoj prostor. Izgovor, da takšna pečica ne sodi v vašo kuhinjo, v tem primeru torej ne velja.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij