Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Jutro brez kave? Ne, hvala!

14.11.2014

Kava je jutranja pregreha, brez katere si mnogi ne znajo predstavljati dneva. Še posebej tisti, ki zgodaj vstajajo, si pred začetkom dnevnih opravkov radi privoščijo skodelico kave, ki jih prebudi in pripravi na dolg in naporen delovni dan.

Jutro brez kave? Ne, hvala!

Ne glede na to, ali se odpravljamo v šolo, službo ali po drugih opravkih, je kava nepogrešljiv spremljevalec zajtrka, zato je seveda dobro poskrbeti za to, da v tej okrepčilni pregrehi zjutraj kar se da uživamo, ne da bi morali za to žrtvovati minute dragocenega časa. Pripravo kave nam tako olajšajo različni pripomočki, med katerimi so še posebej priljubljeni enostavni polavtomatski kavni aparati, ki kavo skuhajo kar sami.

Polavtomatski kavni aparat Gorenje CM12W je najboljši prijatelj marsikaterega ljuGorenje CM12Wbitelja kave, saj omogoča vse, kar si od kavnega aparata želimo – v končni fazi to pomeni, da brez truda dobimo skodelico okusne dišeče kave. Ta kavni aparat se ponaša z močjo 1080 W, torej ne bo zadostil le potrebam posameznika, temveč bo s kavo prebudil celotno družino in tudi večjo skupino ljudi. Še posebej v pisarni bo Gorenje CM12W postal prava zvezda, saj lahko naenkrat pripravi kar 1,2 litra kave, kar zadošča za približno 10 skodelic! Povrhu vsega je uporaba tega kavnega aparata povsem enostavna, tako da lahko po kavo pošljete kogarkoli – da ne bo šlo nič narobe poskrbi sistem za samodejni izklop, medtem ko vse potrebno sporoča vgrajen LCD prikazovalnik.

Najpomembnejše pri vsakem kavnem aparatu pa je le to, kakšno kavo nam pripravi. Polavtomatski kavni aparat Gorenje CM12W za okusen okus priljubljene pregrehe poskrbi z dvojnim grelnim sistemom. Popoln nadzor nad pripravo kave pa nudi prozorna posoda, ki omogoča pregled nad vodo in seveda količino skuhane kave. Posoda s priročnim ročajem je kot nalašč za serviranje kave, saj odlično služi tudi kot vrč. Če se želite torej prikupiti svojim sodelavcem v pisarni, jih obiščite z vrčem sveže pripravljene dišeče kave!

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je polavtomatski kavni aparat Gorenje CM12W odlična pridobitev za vsakogar. Doma je naprava za vsakega ljubitelja kave nepogrešljiva, drugje pa je priročen kavni aparat vselej dobrodošla pridobitev. Nizka cena in kakovostna izdelava pod priznano domačo blagovno znamko so še dodatni razlogi, zakaj je Gorenje CM12W prava izbira za vsakogar, ki jutra ne more začeti brez kave. Ste to tudi vi?

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij