Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

LG G3S – zmogljivost v žepu

16.11.2014

Mobilni telefoni že dolgo niso namenjeni le klicanju in pisanju SMS sporočil, kar je danes jasno že ob hitrem pregledu ponudbe prodajalcev. Le težko še najdemo kakšen mobilnik, ki ne bi imel vgrajenega vsaj enega fotoaparata, praktično vse mobilne naprave so opremljene s kakovostnimi zvočniki, povezljivost z internetom je nuja.

LG G3S – zmogljivost v žepu

Naši vsakodnevni spremljevalci postajajo vedno bolj pomembni, z razvojem tehnologije pa tudi vedno bolj zmogljivi in uporabni. LG G3S je odličen primer sodobnega mobilnika, ki bo svoje mesto našel v vsakem žepu – namenjen je tako tistim, ki želijo hiter in zanesljiv telefon za najnujnejše klice, sporočila in podobna opravila, kot tudi bolj zahtevnim uporabnikom, ki že pri mobilnih telefonih gledajo na tehnične specifikacije.

LG G3S

Zmogljivost sodobnih mobilnih telefonov se brez težav kosa z zmogljivostjo le nekaj let starih računalnikov, kar seveda pomeni, da lahko na mobilniku poganjamo raznoliko programsko opremo, torej lahko napravo uporabljamo še za mnoga druga opravila poleg klicanja in pisanja kratkih sporočil. Najnovejši mobilni telefoni, med katere spada omenjeni LG G3S, so opremljeni s štirijedrnimi procesorji, vsaj gigabajtom pomnilnika in zmogljivim grafičnim čipom, ki omogoča tudi igranje zahtevnejših iger in uživanje v vseh mogočih medijskih vsebinah. Takšna napravica tudi zahtevnejšim uporabnikom nudi vse, kar potrebujejo za delo in zabavo, še posebej v kombinaciji s širokim naborom brezplačnih in plačljivih aplikacij. Na voljo so pisarniški paketi, odjemalci e-pošte, spletni brskalniki in podobni programi, ki so tudi na mobilnikih že osnovna oprema. Že ti mobilni telefon pretvorijo v zmogljivo delovno napravo, katero lahko dopolnimo še s številnimi bolj specializiranimi aplikacijami. Zmogljiva strojna oprema poskrbi za hitro in tekoče delovanje operacijskega sistema, kar pomeni, da bodo v izkušnji s telefonom LG G3S uživali tudi tisti, ki zmogljivosti telefona ne bodo prignali do skrajnosti. Klicanje, pošiljanje sporočil, brskanje po spletu – vse to je enostavno in hitro, celotno izkušnjo pa lahko na različne načine prilagodimo lastnim potrebam in željam!a mobilniku poganjamo raznoliko programsko opremo, torej lahko napravo uporabljamo še za mnoga druga opravila poleg

LG G3S se ponaša HD IPS zaslonom na dotik, osupljivim fotoaparatom s samodejnim laserskim fokusom, robustnim ohišjem in drugimi odlikami. Za delovanje napredne strojne opreme poskrbi zmogljiva baterija, ki nudi neodvisnost od električnih vtičnic. 8 GB notranjega pomnilnika nudi dovolj prostora za namestitev raznih uporabnih aplikacij, če pa prostora zmanjka, obstaja možnost razširitve le-tega s spominsko kartico. Mobilnik tako ni le telefon, temveč prava pravcata delovna postaja, ki se prav lepo poda v vsak žep!

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij