Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Zdravo, okusno in hitro kuhanje

09.12.2014

Na področju kuhinjske opreme postajamo vedno bolj zahtevni. Davno so že minili časi, ko sta zadostovala lonec in plinski štedilnik, sodobna kuhinja je opremljena s tisoč pripomočki, ki nam bolj ali manj olajšajo pripravo hrane, ali pa obroke naredijo boljše.

Zdravo, okusno in hitro kuhanje

Ker pazimo na to, da je hrana predvsem zdrava, okusna in kar se da hitro pripravljena, potrebujemo različne kose opreme, da lahko zares sledimo tem smernicam. Na srečo pa obstaja tudi oprema, ki združuje številne prednosti v enem samem kosu posode – to so na primer priročni kuhalniki, ki poskrbijo za vse, kar potrebujemo pri pripravi obrokov. Takšne naprave že najdemo v marsikaterem minimalistično opremljenem gospodinjstvu, vsekakor pa bodo svoje mesto našle povsod, kjer je treba hitro pripraviti zdrave in okusne obroke.

Parni kuhalnik Gorenje FS900SIMPLICITY B parni kuhalnikje ena izmed takšnih priročnih naprav. V osnovi gre za parni kuhalnik, spretno zasnovan tako, da lahko hkrati pripravi hrano v treh ločenih posodah. Priročne dimenzije kuhalnika (manj kot 30 centimetrov premera) so nekoliko zavajajoče – tri ločene posode dobrim litrom prostornine namreč brez težav služijo tudi pripravi bolj obilnih obrokov. Nadstropna zgradba naprave omogoča pripravo celotnega obroka naenkrat, saj lahko ločimo različne jedi. To pomeni, da se čas priprave hrane skrajša za več kot polovico! Prav tako se bo skrajšal tudi čas pomivanja posode – namesto številnih ponev in loncev bo treba očistiti le tri posode, ki so enostavno pralne v pomivalnem stroju.

Priprava hrane v kuhalniku Gorenje FS900 Simplicity B temelji na učinku vodne pare, kar pomeni, da bodo pripravljeni obroki zelo okusni, predvsem pa zdravi. Ni namreč potrebe po dodajanju olja in masti, hrana pa je pripravljena naravno in ohrani vse svoje hranilne snovi. Naprava tako omogoča eksperimentiranje tudi tistim, ki zaradi zdravega načina življenja nimajo toliko svobode v kuhinji.

Med pomembnimi kvalitetami parnega kuhalnika pa je nedvomno treba omeniti tudi izjemno enostavno uporabo. Naprava je opremljena z analognim časovnikom in zvočnim signalom, morebitne nezgode pa prepreči sistem za samodejni izklop. Posode so prozorne in tako omogočajo pregled nad kuhanjem v vsakem trenutku, po koncu pa so enostavno pralne in zložljive za praktično shranjevanje.

Parni kuhalnik Gorenje FS900 Simplicity B je izjemna pridobitev za vsako kuhinjo. Prav pride tako v družinski kuhinji, kot v enosobnem stanovanju ali celo na delovnem mestu. Verjetno ni treba posebej omeniti, da je izdelek kot nalašč za darilo!

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij