Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Philips v letu 2015 z najnovejšim operacijskim sistemom Android L

22.01.2015

Prihajajoče serije Philips Smart TV bodo prinesle dodatno izboljšan grafični uporabniški vmesnik. Skupaj z izpopolnjeno obliko in odlično močjo procesorjev, televizorji prinašajo tekočo in priročno uporabniško izkušnjo.

Philips v letu 2015 z najnovejšim operacijskim sistemom Android L

Za leto 2015 so pri TP Vision predstavili novo, drugo generacijo Philipsovih televizorjev. Vsi modeli bodo vsebovali najnovejšo različico sistema Android L, vključno s televizorji Philips Smart TV in Philips UHD. Podjetje je bilo tudi prvo, ki je na evropskem trgu leta 2014 predstavilo televizorje z operacijskim sistemom Android 4.2. 

Philipsovi Androidni televizorji prinašajo najboljše iz dveh svetov. Uporabniku ponujajo neposreden dostop do trgovine Google Play in platformo Philips Smart TV, ki vključuje video na zahtevo in gledanje TV-vsebin z zamikom. Operacijski sistem Android je v celoti integriran v televizor, platforma prinaša namenske aplikacije Android TV na veliki zaslon. Omogočajo tudi dostop do spletnih igralnih storitev in vse, kar potrebujemo za maksimalno zabavo in sprostitev.  

TP Vision se usmerjeno posveča integraciji operacijskega sistema Android v Philipsove televizorje. Podjetje je bilo tudi prvo, ki je na evropskem trgu leta 2014 predstavilo televizorje z operacijskim sistemom Android 4.2. Operacijski sistem Android je v celoti integriran v televizor, platforma prinaša namenske aplikacije Android TV na veliki zaslon. Z razvojem enotnega orodja programske opreme (SDK) za vse platforme razvijalcem aplikacij omogoča preprost dostop do TV-izkušnje. TP Vision se usmerjeno posveča integraciji operacijskega sistema Android v Philipsove televizorje

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij