Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Philipsov svet, svet Androida, svet TV aplikacij

26.01.2015

Vstopite v nov svet televizorjev, v svet, kjer se predvaja tisto, česar si v določenem trenutku želimo. Svet, ki je napolnjen z adrenalinom najboljših iger in ki vam pomaga, da se sprostite in zabavate. Vstopite svet aplikacij na Philipsovih televizorjih s sistemom Android.

Philipsov svet, svet Androida, svet TV aplikacij

Philipsovi televizorji s sistemom Android na veliki zaslon prinašajo vaše najljubše androidne igre, aplikacije s filmi, vadbo in drugimi zabavnimi vsebinami

Skrb za igralno konzolo je nepotrebna saj je vse, kar potrebujete, da priklopite USB-vmesnik konzole v televizor in že ste pripravljeni na akcijo.

Za dodatno doživetje iger poskrbi Philipsov Ambilight, pri katerem izberete način delovanja 'igre'. Večstranski svetlobni sij, ki seva z robov televizorja, še podkrepi naše čute ob igranju. Način 'igre' pa omogoča, da prelite barve z zaslona aktivno sledijo hitro spreminjajočim se prizorom akcijskih ali športnih iger, s čimer je doživetje še bolj resnično.

Androidne aplikacije poskrbijo tudi za neodvisnost od televizijskega sporeda. Z različnimi aplikacijami dostopate do filmskih knjižnic na spletu in predvajate vsebino, ki si jo v tistem trenutku želite.

Aplikacije z vadbami spremenijo televizor v osebnega trenerja, ki poskrbi za vašo telesno pripravljenost. Z aplikacijami za karaoke ali s katalogi glasbe televizor mimogrede postane središče zabave, otroci lahko s televizorjem vihrajo svoje možgančke z različnimi igrami ali mirno zaspijo ob poslušanju pravljice

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij