Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Pomagajmo otrokom z astmo lažje zadihati

07.11.2015

Astma je najpogostejša kronična bolezen pri otrocih in eden glavnih razlogov za šolsko odsotnost, zaradi bolezni. Otroci z astmo so tudi pogostokrat izključeni iz športnih dejavnosti in drugih aktivnostih. To je tako nesrečno, kot nepotrebno.

Pomagajmo otrokom z astmo lažje zadihati

Vsi otroci z astmo bi morali redno obiskovati zdravnika in imeti napisan načrt za zdravstveno obvladovanje bolezni. Študije so pokazale, da je zelo pomemben ukrep urejeno bivalno okolje, kar pomeni, da je potrebno iz njega odstraniti vse dražilce in alergene (hišni prah, pršice itd.). Tako se lahko prepreči napade astme in zgodnje simptome pri otrocih. In tukaj lahko pomagate tudi sami.

Poskrbite za čisto okolje doma z zmogljivim sesalnikom, ki ima učinkovit filtrirni sistem. Pri izbiri takšnega sesalnika vam je lahko v pomoč energijska nalepka, na kateri bodite pozorni na razred za ponovni izpust prahu v zrak. Označen je na lestvici od A do G in označuje kakovost zraka, ki ga sesalnik spušča nazaj v prostor - se pravi označuje čistost izhodnega zraka.

Zato smo pričeli s promocijo sesalnikov Electrolux, s katerimi boste zagotovo očistili svoj dom in zmanjšali sprožilce astme v svojih domovih. Vsi izbrani modeli so del naše družine EcoForce, saj imajo AAA energijsko oznako (za energijsko učinkovitost, čiščenje trdih površin in ponovni izpust/zadrževanje prahu). Model sesalnika UltraOne Quattro je naš najboljši sesalnik, kajti v vseh razredih na energijski nalepki dosega oceno A. Da je UltraOne Quattro resnično kakovosten, dokazuje tudi test Zveze potrošnikov Slovenije, kjer je Quattro postal zmagovalec testa med sesalniki na slovenskem tržišču.

V promocijo smo vključili tudi pokončne baterijske sesalnike, saj je potrebno čist dom vzdrževati vsak dan sproti.

Z nakupom sesalnika Electrolux boste imeli čist dom, hkrati pa pripomorete otrokom z astmo lažje zadihati. Podjetje Electrolux bo namreč doniralo finančna sredstva Društvu pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije. Sredstva bodo namenjena otrokom z astmo, saj si želimo polepšati in olajšati vsakdan naših najmlajših. Electrolux želi povečati zavedanje javnosti o astmi in navdihniti okolico, da prične ustvarjati prijazno okolje obolelim z astmo. Pridružite se nam pri ustvarjanju boljšega sveta za otroke z astmo. Vse se začne z slamico …

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij