Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Windows 10 - najboljši Windows vseh časov!

17.02.2016

Bistvene prednosti novih Windows 10 so: znan, inovativen, produktiven in bolj varen. In dobite ga lahko brezplačno!

Windows 10 - najboljši Windows vseh časov!

Več kot le brskanje
Microsoft Edge je popolnoma nov brskalnik, s katerim lahko presežete golo brskanje in v spletu naredite več. Doživite vznemirljivo izkušnjo pisanja ali tipkanja neposredno na spletnih straneh. Znebite se motenj v spletnih člankih. Če imate omogočeno Cortano, lahko v trenutku preklopite z iskanja na delo.

Odlični načini za hitrejše delo
Windows 10 ponuja naravnost najboljšo izkušnjo za to, kar počnete. S preprostimi postopki pripenjanja programov vam pomaga, da se osredotočite, z optimizacijo prostora na zaslonu pa vam omogoča, da ste pri delu učinkoviti. Imejte pregled nad odprtimi nalogami na enem mestu in ustvarite navidezna namizja, če želite pridobiti prostor ali stvari razvrstiti po projektih, na primer programe zbirke Office za delo in igre za zabavo.

Najvarnejši Windows vseh časov
Windows 10 je najvarnejši Windows, ki smo ga kdaj koli ustvarili. Izboljšane varnostne funkcije vas ščitijo pred virusi, zlonamerno programsko opremo in celo pred lažnim predstavljanjem vse od prvega zagona naprej skozi celotno podprto življenjsko dobo naprave.

Najboljši Windows vseh časov za igranje iger
S sistemom Windows 10 je postalo igranje iger še boljše. Ne samo da igre, ki jih že imate, delujejo odlično, zdaj lahko igrate in se povežete tudi z igralci prek konzole Xbox One in naprav s sistemom Windows 10.

Najboljši zaslon je vedno tisti, na katerem ste povezani
S sistemom Windows 10 bodo vaši programi videti dobro in bodo delovali dobro v vseh načinih, v vseh napravah kot tudi pri prehodu iz ene naprave v drugo.

Videti je kot telefon, deluje kot osebni računalnik
Poglejte, kaj vse lahko delate s telefonom s sistemom Windows 10, ki vključuje zmožnosti funkcije Continuum za telefone. Delajte v njem kot v osebnem računalniku ali ga uporabite kot projektor za zabavo na velikem platnu – vse to, ne da bi vam bilo treba telefon povezati.

Nova Trgovina Windows na enem mestu ponuja vse priljubljeno
Predstavljamo novo Trgovino Windows, nakupovalno izkušnjo na enem mestu v vseh napravah s sistemom Windows 10. Brskajte po trgovini v osebnem ali tabličnem računalniku ali v telefonu in preprosto prenesite odlične brezplačne ali plačljive digitalne vsebine, vključno s programi, igrami, glasbo, filmi in TV oddajami.

Dva načina, kako lahko dobite Windows 10:

1) Nadgradnja
Naprave s sistemom Windows 7 ali Windows 8.1, ki izpolnjujejo pogoje, lahko nadgradite brezplačno.

2) Nakup novega računalnika
Kupite nov računalnik, v katerem je vnaprej nameščen Windows 10, ali računalnik s sistemom Windows 8.1, ki ga lahko brezplačno nadgradite.

Več o tem ...

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij