Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Revolucija na področju kuhanja!

02.06.2016

Kuhalna plošča Gorenje isc635csc je z eno besedo – revolucija. Če ste bili doslej mnenja, da ima kuhališče zgolj eno pomembno funkcijo, ga boste že po prvi uporabi Gorenjeve inovacije zagotovo spremenili. Spoznali boste namreč, da ima lahko sodobno kuhanje čisto drugačne dimenzije in da doslej še niste resnično doživeli, kaj vse prinaša pravo kuharsko udobje.

Revolucija na področju kuhanja!

Eden izmed pomembnih adutov tega vrhunskega kuhinjskega aparata je, da so najsodobnejše funkcije, ki bodo za vselej spremenile in poenostavile vaša kulinarična ustvarjanja, elegantno zapakirane v moderen, minimalističen dizajn, ki prepriča že na prvi pogled. Indukcijsko kuhališče se odlično poda prav v vsako kuhinjo in je idealna izbira za vse, ki si želite enostavnost, učinkovitost in ščepec čarovnije, ki jo prinaša moderna tehnologija.

Kuhalna plošča, ki se prilagaja vam!

Kuhalna plošča Gorenje isc635csc ima sicer mnogo odlik, ki jih boste navdušeni odkrivali, toda med presežki zagotovo izstopa tako imenovana XpandZone funkcija, ki vašo celotno kuhalno enoto na levi ali desni polovici indukcijskega kuhališča spremeni v eno veliko kuhalno polje. Ste od nekdaj sanjali, da bi na vašo kuhalno ploščo lahko v miru postavili tudi največji lonec, ki ga premore vaša kuhinja? Zdaj je to mogoče! Povezana kuhalna polja bodo v vašo kuhinjo prinesla ves prostor in svobodo za kuhanje, ki jo potrebujete. Posodo lahko postavite kamor koli na povezani kuhalni površini in si zagotovite enakomerno ogrevanje.

Postanite gospodar časa v vaši kuhinji

Vsak dober kuharski mojster ve, da v kuhinji včasih zavlada tudi stiska s časom – ko voda kar noče in noče zavreti ali pa ko se vam zdi, kot da morate imeti oči vsaj na desetih koncih, pa se vam še vedno kaj zažge, prekipi in podobno. Kuhalna plošča Gorenje isc635csc bo vse tovrstne slabe izkušnje enkrat za vselej izbrisala in spremenila. Vsa 4 indukcijska kuhališča so namreč opremljena s posebno PowerBoost funkcijo za pospešeno segrevanje, s pomočjo katere bodo vaše jedi pripravljene nekajkrat hitreje, poleg tega pa lahko nastavite tudi čas priprave hrane, pri čemer se plošča po preteku samodejno izključi in vas na to opozori. Kot da bi imeli lastnega kuharskega pomočnika, ki gleda na uro namesto vas!

Kuhališče, ki vam je pisano na kožo

Za popolno umetnost kuhanja seveda potrebujete kuhalno ploščo, ki zmore prav vse, kar od nje pričakujete. Gorenje pa je šlo pri razvoju še korak dlje, saj vam kuhalna plošča isc635csc ponudi vse to in še več. Kuhalna polja lahko nastavite na enajst različnih stopenj ter tako temperaturo prilagajate vsaki jedi posebej.

Je zazvonil telefon in želite, da bi ustavili čas? Zdaj ga lahko! Izdelek ima namreč vgrajeno funkcijo Stop&Go, ki prekine postopek kuhanja, po ponovnem aktiviranju pa nadaljuje z enakimi nastavitvami in vam omogoči nemoten proces dela.

Naj bo kuhinja varen prostor tudi za vaše najmlajše

Radovedne otroške ročice nas v kuhinji sicer razveselijo, vendar hkrati povzročajo tudi veliko skrbi, saj je kuhalna plošča zadnji prostor, v bližini katerega bi upali otroke pustiti brez nadzora. Kuhalna plošča Gorenje bo v hipu odgnala vse strahove, saj ima kuhališče vgrajeno funkcijo zaklepanja aparata pred otroki, ki jim onemogoči uporabo kuhalnika in spreminjanje nastavitev. Tudi brez nadzora bodo odslej vaši najmlajši varnejši kot kadar koli prej.

Prevzela vas bo že na prvi pogled in stik

Že ko se bodo vaše oči prvič ustavile na neminljivem, elegantnem dizajnu, roke dotaknile sodobnega SlideTouch gumba in ko boste začutili, kaj zmore 7.200 W moči, se boste zaljubili. Po prvem tednu uporabe, ko boste mojstrsko obvladali in uspeli preizkusiti prav vse funkcije, pa se boste zagotovo pridružili klubu navdušenih uporabnikov, ki soglasno pritrjujejo, da je ne bi menjali za nobeno drugo kuhalno ploščo na trgu.

 Klikni za ogled ponudbe: ISC635CSC

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij