Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

STRAST BIVANJA z novimi Philips televizorji – prihodnost sredi vaše dnevne sobe

01.08.2016

Glede na napredek tehnologije v zadnjem desetletju so se pričakovanja uporabnikov različnih naprav znatno povečala. Kdo si ne želi užitka, ki ga po napornem dnevu prinese odklop in oddih ob gledanju najljubše serije ali filma na kakovostnem, velikem TV ekranu? Toda televizorji v zadnjem času opravljajo mnogo več kot le svojo osnovno funkcijo – predvajanje TV programov. Postali so namreč pametne naprave, ki omogočajo brskanje po internetu, povezovanje s telefonom, predvajanje glasbe, gledanje slik in še veliko drugih aktivnosti. Konkurenca in potrebe uporabnikov so velike, zato imajo proizvajalci pred seboj pomemben izziv – Philips ga je pri razvoju nove linije televizorjev 2016 opravil z odliko!

STRAST BIVANJA z novimi Philips televizorji – prihodnost sredi vaše dnevne sobe

Najboljša in najnovejša tehnologija pod eno streho

Philips, ki v zadnjem desetletju vztrajno ohranja svoj sloves enega najbolj zanesljivih in konkurenčnih proizvajalcev televizorjev v samem vrhu svetovnih ponudnikov, je tudi tokrat pri razvoju nove TV tehnologije 2016 zadostil vsem pričakovanjem. Predstavili so nove naprave, zasnovane na način, da pod eno streho ponudijo vse, kar potrebujete. Z odločitvijo za nove modele boste v svojo dnevno sobo zagotovo pripeljali nepozabno uporabniško izkušnjo in užitke ob gledanju programov.

 

Odlična osnova, še boljša nadgradnja

Novi modeli televizorjev Philips ohranjajo vse tisto, česar so kupci vajeni in kar od njih tudi pričakujejo – zelo dober zaslon z odlično ločljivostjo ter dobre barvne kontraste in vidni kot. Toda pri celotnem razvoju so šli razvijalci še korak dlje in tako novi modeli prinašajo tudi najnovejše dosežke tehnologije. Med njimi izstopa UHD (Ultra-high-definition television) tehnologija, ki je najnovejša revolucija na trgu in prinaša spremenjeno ter izboljšano izkušnjo gledanja televizije.

Glavne prednosti te sodobne tehnologije, poimenovane tudi Ultra HD televizija, so ostrejše podrobnosti, večja globinska ostrina ter izjemen prikaz barv in kontrastov. Ena izmed pomembnejših posebnosti je ta, da lahko predvajano vsebino gledamo tudi iz zelo kratke razdalje, saj zaradi odlične ločljivosti posameznih slikovnih točk ni mogoče videti ali zaznati, zaradi česar se lahko popolnoma posvetite uživanju ob gledanju vsebin ne glede na to, kam v prostoru televizor postavite. UHD je pri novih modelih Philips TV na voljo v seriji 6000 in višjih.

 

Izkušnja, ki jo je vredno doživeti – AmbiLux

Želite preizkusiti Porscheja med televizorji? Potem vam zagotovo ne bo žal, če se odločite za televizor Philips z vgrajeno tehnologijo AmbiLux, ki ima namesto običajnih, do sedaj uporabljanih LED luči, nameščenih kar devet projektorjev, pozicioniranih v obliki loka, ki ustvarijo eno skupno projekcijo na treh straneh ekrana, kar ustvari doslej še nikdar videno in doživeto izkušnjo. Zaradi odlične osvetlitve in drugačnega načina prikaza svetlobe je Ambilight izkušnja večja, boljša in drugačna od vsega, kar ste bili vajeni do sedaj.

 

Zagotovite si zmogljivost in nemoteno delovanje vseh naprav v domu

Ob porastu števila naprav v gospodinjstvu, ki za svoje nemoteno delovanje potrebujejo internetno povezavo, se lahko hitro zgodi, da vaš router ne zmore procesirati vsega, rezultat pa je slabša uporabniška izkušnja na vseh napravah. Običajno se v gospodinjstvu uporablja kar router, ki ga dobimo od internetnega ponudnika, ki pa po zmogljivostih in načinu delovanja ni niti blizu profesionalnim modelom, dosegljivim na trgu.

Odločitev za nakup dobrega routerja je investicija, ki jo je potrebno opraviti samo enkrat, pri čemer se vam povrne že po nekaj dneh uživanja ob popolnem delovanju vseh naprav v gospodinjstvu in družinskem uživanju ob gledanju vašega novega Philips televizorja, ki ob zadostni povezavi zares pokaže, kaj vse zmore. Glede na hiter razvoj tehnologije vam priporočamo, da razmislite o nakupu routerja, ki prenaša tudi 4K, saj ste tako popolnoma v koraku s časom in vam bo zagotovo odlično služil vrsto let.

 

Vabimo vas, da si najnovejše modele televizorjev Philips pogledate v našem razstavnem salonu na Tbilisijski 59 na Viču. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in vam pomagali pri pravi izbiri.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do novega telefona! Podarjamo iPhone 6S 64GB zlate barve, vabljeni k sodelovanju.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij