Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

STRAST BIVANJA z Beko Everfresh+: 30 dni svežega sadja in zelenjave

11.07.2016

Vroče poletje je tu in nič ni lepšega, kot umik v senco ter uživanje v svežih poletnih dobrotah. Ob hudi vročini je še toliko bolj pomembno, da telesu zagotovite dovolj osvežilne tekočine, hkrati pa tudi vitaminov in mineralov, ki jih je v poletnih mesecih tako na vrtovih kot trgovinskih policah na pretek. Toda zelenjava in sadje sta poleti ob običajnih pogojih sveža le zelo kratek čas – huda vročina in slabi pogoji za shranjevanje živil terjajo svoj davek in močno pospešijo proces staranja živil.

STRAST BIVANJA z Beko Everfresh+: 30 dni svežega sadja in zelenjave

Sveže sadje in zelenjava tudi do 30 dni!

Ste bili tudi vi pred kratkim slabe volje ob pogledu na uvelo solato in nagnito sadje? Le ena odločitev vas loči do tega, da se podobnim izkušnjam v bodoče izognete in vedno, ko odprete hladilnik, oči spočijte na svežih, sočnih živilih. Linija hladilnikov Beko ima vgrajen poseben predal z najbolj napredno tehnologijo, imenovano EverFresh+, ki preko posebnih zračnih kanalov zmanjšuje kondenzacijo, učinkovito uravnava vlago ter zaradi majhnih nihanj temperature omogoča hrambo sadja in zelenjave celo do 3-krat dlje, kot običajni hladilniki.

Se sliši kot sanje? Z Bekom so postale resničnost in v vedno svežih živilih že uživajo zadovoljni uporabniki hladilnikov po vsem svetu. Zdaj je pravi čas, da se jim pridružite, saj smo v poletnih mesecih za vas pripravili posebno akcijsko ponudbo petih modelov hladilnikov, s katero si zagotovite še dodatne prihranke.

Prihodnost v vašem hladilniku

Hladilnike Beko odlikujejo odlične lastnosti in se uvrščajo v najboljše energetske razrede, poleg tega pa lahko izbirate med širokim naborom rešitev za vsak dom. Že predhodni modeli so prinesli revolucijo na področju kakovosti shranjevanja živil, v primerjavi s prejšnjimi modeli pa se pri novi liniji hladilnikov življenjska doba zelenjave podaljša celo do 60 %, kar vam omogoča mnogo enostavnejše nakupovanje in porabo živil brez metanja hrane v koš.

Kar 5 let garancije

Naše zaupanje v kakovost izdelkov Beko je popolno, zato vam na vse modele zagotovimo kar 5 let garancije. Vse naše hladilnike odlikujeta dolga življenjska doba in brezhibno delovanje, zato smo prepričani, da boste z nakupom nadvse zadovoljni.

Najudobnejše nakupovanje živil doslej

Za vse, ki ste naveličani pokvarjenih in uvelih živil ter želite poenostaviti svoj življenjski slog, je nakup najnovejšega Beko hladilnika rešitev, na katero ste čakali že od nekdaj. Sadje in zelenjava vas bosta sveža počakala tudi do mesec dni, poleg tega pa boste uživali tudi v prostornosti in preostali napredni tehnologiji, ki v vaš dom prinaša udobje na vsakem koraku.

Izkoristite akcijsko ponudbo in si polepšajte vroče poletje!

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do novega telefona! Podarjamo iPhone 6S 64GB zlate barve, vabljeni k sodelovanju. 

 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij