Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Udobje in eleganca – STRAST BIVANJA z vgradnim pomivalnim strojem Bosch

08.08.2016

Ste tudi vi med tistimi, ki urice po zajtrku ali kosilu raje kot za pomivanje porabite ob sproščenem klepetu v družbi najbližjih? Morda pa tovrstnega udobja še niste preizkusili, vendar vas že dolgo mika, da bi ukvarjanje s kupi umazane posode prepustili komu drugemu. V vsakem primeru je zdaj prava priložnost, saj je Bosch na trg lansiral pomivalni stroj, kot ga doslej še ni bilo.

Udobje in eleganca – STRAST BIVANJA z vgradnim pomivalnim strojem Bosch

Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV58170EU se uvršča v A++ energetski razred, zato je okolju prijazen, zaradi napredne tehnologije in visoke energijske učinkovitosti pa boste navdušeni tudi nad dejstvom, da vam odločitev za nakup dolgoročno prinaša tudi velike prihranke.

Želite čim bolj tihega pomočnika?

Nekateri pomivalni stroji so zelo glasni, kar je še posebej moteče zvečer in ponoči, medtem kot  Bosch SMV58170EU na tem področju izrazito izstopa z najnovejšo SuperSilence tehnologijo, ki poskrbi za posebej tiho delovanje pri samo 44 dB, kar je primerljivo tihemu čebljanju ptičev na bližnjem drevesu. Pomivalni stroj ima tudi funkcijo zakasnitve vklopa programa, s katero lahko enostavno izberete uro, ko želite, da stroj prične s pranjem. Tako vas lahko dišeče oprana posoda razveseli kadar koli tekom dneva – navsezgodaj zjutraj, po prihodu iz službe ali zvečer.

Odlična zmogljivost

Bosch SMV58170EU je dovolj prostoren, da ga lahko napolnite s 13 standardnimi pogrinjki. Izbirate lahko med 5 različnimi programi, 4 različnimi temperaturami in 3 različnimi funkcijami, ki jih prilagodite glede na tip posode, stopnjo umazanije in napolnjenost stroja. Ena izmed posebnosti je tudi  AquaSensor, ki uravnava porabo vode glede na vrsto in stopnjo umazanosti ter temu primerno prilagaja količino pralnega sredstva ter čas izpiranja.

Zagotovljeno udobje z majhno porabo elektrike in vode

Vas nakup pomivalnega stroja sicer mika, vendar ne želite dvigovanja stroškov v gospodinjstvu? V tem primeru je izbira pomivalnega stroja Bosch SMV58170EU prava, saj pri programu Eco 50 porabi le 0.92 kWh ter samo 9.5 l vode, kar je lahko manj kot pri običajnem vsakodnevnem pomivanju. Poleg tega se poraba vode, temperatura in čas izpiranja samodejno prilagodijo stopnji umazanosti posode, tako da so zagotovljeni optimalni rezultati in izkoristki.

Premična kapaciteta nalaganja omogoča še več prostora

Predstavljajte si diskreten in ne prevelik pomivalni stroj, v katerega pa lahko hkrati zložite prav vso posodo, ki jo običajno porabi vaša družina. Stroju je priložen domišljen sistem košar VarioFlex, ki je opremljen s štirimi premičnimi elementi, ki omogočajo veliko fleksibilnost in zagotavljajo dovolj prostora tako za krožnike in kozarce kot tudi za pribor in občutljivejšo posodo. Zaradi pomičnosti in prilagodljivosti je v pomivalnem stroju dovolj prostora tudi za večje lonce in posode.

Doživljenjska garancija in zaščita pred izlivom vode

Vas skrbi izliv vode v kuhinji? Z odločitvijo za pomivalni stroj Bosch so tovrstne skrbi odveč, saj ima vgrajeno tako imenovano AquaStop zaščito, ki s pomočjo dovodne cevi z dvojno steno, varnostnega ventila in talnega zbiralnika s plovnim stikalom zagotavlja 100 % zaščito pred škodo zaradi izliva vode za celotno življenjsko dobo. Stroj je opremljen tudi z rdečo LED lučjo, ki sveti v tla in jasno označi, kdaj program pranja še poteka, oziroma ugasne, ko stroj zaključi z delovanjem.

Izkoristite več kot 160 eur prihranka in naročite svoj model čim prej!

Do konca avgusta 2016 pa nudimo kupcem ob nakupu vseh vgradnih in prostostoječih pomivalnih strojev Bosch tudi “5 let jamstva” (vključuje 2-letno redno garancijo proizvajalca in dodatna 3 leta Protecto jamstva v sodelovanju z Vienna Insurance Group).

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do novega telefona! Podarjamo iPhone 6S 64GB zlate barve, vabljeni k sodelovanju. 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij