Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

STRAST BIVANJA s Philips Sonicare zobno nego

22.08.2016

Zobje kot iz reklame z napredno linijo zobnih ščetk Philiips Sonicare - vsak si želi bleščeče belega nasmeha in vsak od nas se tudi zaveda, da gre največja zasluga rednemu in celovitemu ščetkanju zob. Toda tega rutinskega opravila se običajno lotevamo bolj na hitro, površno, predvsem pa z zobnimi ščetkami, ki niso vedno optimalne za našo ustno votlino in ne omogočijo zadostne dostopnosti.

STRAST BIVANJA s Philips Sonicare zobno nego

Priporočilo zobozdravnikov je, da naj bi med ščetkanjem vsakemu zobu namenili vsaj 10 potegov, vendar je praksa običajno daleč od teorije, saj zvečer utrujeni in zjutraj v naglici nikakor ne uspemo negi zob nameniti dovolj časa. Toda predstavljajte si, da vso potrebno delo namesto vas opravi kar zobna ščetka sama. Ne, niso sanje – natanko to omogoča Philipsova linija električnih zobnih ščetk Sonicare , ki ima prednastavljenih pet različnih načinov čiščenja za vse zobne ploskve in tudi najtežje dostopna področja

Napredna tehnologija čiščenja

Električne zobne ščetke Philips Sonicare dobesedno združujejo popoln sistem za celostno ustno higieno. Glava zobne ščetke je namreč zasnovana tako, da doseže vse kotičke ust in z nežnimi ščetinami odstrani zobne obloge, za piko na i in rezultate, ki jih z običajnimi ščetkami ni mogoče doseči, pa poskrbi tudi nežno brizganje vode med zobe in robove, ki pripomore k vidno bolj čistim zobem, zdravim dlesnim in poskrbi za nepozaben bel nasmeh.

Čiščenje, enakovredno obisku zobozdravnika – kar v udobju doma

Tehnologija čiščenja zob Sonicare je prinesla revolucijo v pravem pomenu besede, saj gre za eno najbolj zmogljivih linij zobnih ščetk na svetu. Philips zobna ščetka lahko namreč opravi kar vse do 62.000 potez na minuto, kar ni primerljivo z nobenim drugim načinom čiščenja zob. Na ta način odstrani celo do 7-krat več zobnih oblog in doseže tudi težko dostopne prostore med zobmi. Sonične zobne ščetke Philips priporoča največ zobozdravstvenih strokovnjakov po vsem svetu, o svojem zadovoljstvu pa priča tisoče zadovoljnih uporabnikov, ki so na hiter in enostaven način izboljšali svojo ustno higieno.

Celovito čiščenje celotne ustne votline

Vas je zobozdravnik že kdaj opomnil, da določen del zob čistite premalo? Vsak človek si izoblikuje svojo rutino čiščenja zob in zelo pogosto se zgodi, da ob premikih rok nekatere dele zob in ustne votline nevede ob vsakem čiščenju izpustimo oziroma jim namenimo premalo pozornosti. Z linijo zobnih ščetk Sonicare se vam to ne more zgoditi, saj so opremljene z intervalnim 30-sekundnim časovnikom Quadpacer, ki vas opomni, kdaj ste končali s ščetkanjem določenega dela in vam da signal,  da začnete s čiščenjem naslednjega. Tako ste na čiščenje bolj pozorni in zavestno pazite, da očistite vse površine zob ter jim namenite dovolj pozornosti.

Preizkušena revolucija za vas in vaše najmlajše

Priporočamo vam, da se o neverjetnih rezultatih Philipsovih zobnih ščetk prepričate sami. Zobna ščetka DiamondClean za odrasle poleg odlične funkcije čiščenja zagotovi tudi belino, saj pobeli zobe več kot 2-krat bolje kot običajna zobna ščetka. Po ekskluzivni ceni jo v Nakupovanje.net. lahko kupite v kar štirih barvnih različicah: belačrna, svetlo roza in temno vijolična.

Privoščite najboljšo nego zob tudi vašim najmlajšim, za katere je na voljo otroška zobna ščetka Philips HX6322/04, ki ima ergonomsko zasnovan tako, da si lahko otroci zobe ščetkajo tudi sami. Za popestritev rutine poskrbijo zabavne zamenljive nalepke, ki otrokom pričarajo prav posebno doživetje, z vodeno bluetooth aplikacijo pa se najmlajši tudi naučijo pravilnega in optimalnega ščetkanja.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do novega televizorja! Podarjamo Philips 4K Ultra HD Android TV v vrednosti 849€, vabljeni k sodelovanju.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij