Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Nagrajenec za najboljši izdelek v kategoriji velikih zaslonov – Philips TV 65PUS7601

05.09.2016

Philipsovi televizorji se v zadnjem desetletju uvršajo v sam vrh po kakovosti, posebna čast pa je, kadar je kateri izmed izdelkov okronan tudi s priznanjem. Častni naziv ‘Najboljši evropski nakup’ v kategoriji velikih zaslonov v 2016-2017 podeljen s strani Evropskega združenja za sliko in zvok EISA, si je tokrat priboril Philips TV model 65PUS7601, ki združuje idealno razmerje med kakovostjo in ceno. Njegove lastnosti in zmogljivosti so namreč primerljive s Philipsovim nagrajenim in tehnološko najbolj dovršenim modelom serije 9000. To pomeni, da si lahko v vaši dnevni sobi zagotovite enega najvišjih dosegljivih rangov na trgu ter ob tem hkrati tudi prihranite.

Nagrajenec za najboljši izdelek v kategoriji velikih zaslonov – Philips TV 65PUS7601

Izjemna kakovost slike, ki jo boste opazili že ob prvem pogledu

Model 65PUS7601 je prvi Philipsov televizor, ki sliko prikazuje v skladu s standardom High Dynamic Range (HDR). Gre za najsodobnejšo tehnologijo, ki je s pomočjo naprednega dinamičnega razpona zmožna prikazati, podrobnosti, ki jih na običajnem televizorju ni mogoče videti. Presenečeni boste nad kontrasti, igro svetlobe in dovršenostjo prikaza temnejših podrobnosti. Odslej bo gledanje grozljivke ali pa sproščanje oči ob ogledu dokumentarnega filma o naravi prav posebno in čisto novo doživetje.

V obrazložitvi nagrade je Evropsko združenje za sliko in zvok še posebej izpostavilo dodelano LED-osvetlitev zaslona, ki deluje s 128 segmenti lokalnega zatemnjevanja v ločljivosti Ultra HD ter prinaša brezhibno sliko, globoko črnino in podroben prikaz vseh barvnih odtenkov in svetlosti.

Televizor, ki se glede načina prikaza slike prilagodi vašemu okusu 

Philips 65PUS7601 vam je pisan na kožo tudi z vidika prilagajanja potrebam uporabnika, saj z vgrajeno tehnologijo Perfect Natural Motion omogoča nastavitev najboljše slike po vašem okusu. Pospremljen je tudi z dovršenim 10-bitnim zaslonom in 3-stransko tehnologijo Ambilight. Ko zraven prištejete še odličen in kakovosten zvok ter operacijski sistem Android TV, ste lahko prepričani, da vas čakajo neponovljive filmske in uživaške izkušnje. Za kakovost zvoka poskrbijo močni 30 W zvočniki, ki jih nadgrajuje Philipsova patentirana tehnologija Double Ring, ki pomaga ustvariti globok bas ter sveže in jasne srednje in visoke tone.

Neomejena zabava, vedno na dosegu roke

Pri Philipsu se vsekakor zavedajo pomena zabave, zato je televizor skladno s pričakovanji opremljen s preizkušenim štirijedrnim procesorjem, ki omogoča hitro izkušnjo in uporabo katere koli od več sto aplikacij, filmov in video iger, dostopnih preko trgovine Google Play. Na voljo vam je kar 16 GB velik pomnilnik, kamor lahko shranite vse želene vsebine in namestite vaše priljubljene aplikacije.

Ne le napredna tehnologija, temveč tudi dovršen dizajn

Philips TV se na področju dizajna trudi dosegati in presegati začrtane meje. Model 65PUS7601 odlikuje izredno tanek zaslonom, ki se poda v vsako dnevno sobo. Dizajn televizorja je zaokrožen z naravnimi materiali, ter za piko na i zaključen z aluminijastim okvirjem in edinstvenima odprtima kromiranima stojaloma. Mnogi zadovoljni kupci zato z nasmeškom povedo, da ga radi pogledajo tudi, ko je ugasnjen.

Si želite tudi vi imeti prvaka v vaši dnevni sobi?

Prepričani smo, da se ob prvem pogledu in preizkusu televizorja Philips 65PUS7601 njegovim čarom ne boste mogli upreti. Izkoristite vročo ponudbo in poskrbite, da bo najnovejši evropski prvak krasil tudi vašo dnevno sobo ter z vrhunsko sliko in spremljevalnimi funkcijami vaše urice oddiha spremenil v popolnoma novo izkušnjo.

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij