Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

STRAST BIVANJA: Inglesina otroški vozički - ko se klasika spoji s sodobnostjo

19.09.2016

Kaj se zgodi, ko združite vrhunski italijanski dizajn in potrebo po funkcionalnosti, ko je v igri otroški voziček? Rezultat je enostavnost uporabe za starše in maksimalna varnost in udobje za vašega otroka.

STRAST BIVANJA: Inglesina otroški vozički - ko se klasika spoji s sodobnostjo

Inglesina je eden izmed najbolj znanih italijanskih proizvajalcev otroških vozičkov in opreme, ki vse od leta 1963 raziskuje in prinaša inovacije na tovrstnem področju.

Mogoče ste na ulicah že opazili tiste klasične otroške vozičke z veliki kolesi in velikimi košarami kot da so iz davnih časov? Ti otroški vozički simbolizirajo dolgoletno tradicijo Inglesine, saj je bil njihov prvi model narejen po zgledu takratnih londonskih kočij – razkošno in romantično oblikovane otroške vozičke pa lahko najdete v Inglesinini ponudbi še danes in svoje najdražje odpeljete na kraljevi sprehod po mestu.

Poleg prepoznavne oblike, je Inglesina postal še bolj znan po neprekosljivi funkcionalnosti za starše in varnosti za otroke – ti dve funkciji, sta njihovo glavno vodilo pri razvoju vsakega novega izdelka, ki zagleda luč sveta v njihovi italijanski tovarni.

Slovenskim mamicam bo zagotovo najbolj všeč model Quad – opremljen z patentiranim sistemom zlaganja, s pomočjo katerega ga lahko enostavno odprete in zaprete le z eno roko. Ta legendarni sistem za hitro odpiranje in zapiranje nudi maksimalno funkcionalnost in okretnost, podvozje z velikimi kolesi in krogličnimi ležaji pa poskrbi za majhno težo, a hkrati odlično trdnost in stabilnost, ki sprehode po vseh terenih spremeni v popolno sprostitev.

Italijanska blagovna znamka vrhunskih otroške opreme Inglesina je že nekaj časa na voljo v Sloveniji, vedno bolj pa se za italijanske vozičke odločajo tudi naši zvezdniki.

Zanj se je odločil tudi slovenski raper Zlatko, ki je z družino pred kratkim pozdravil tretjega člana, sinčka Aylan Ali-ja. Kot aktiven oče, zdaj treh otrok, mu največ pomeni varnost in pa enoročno zlaganje in odpiranje Quad vozička. Ota Širca Roš, pa prisega na Quad-ovo košaro, ki je v celoti podložena z mehko tkanino, da zagotovi idealno okolje za vašega novorojenčka. Opremljena z nastavljivim naslonjalom in vgrajenim sistemom reguliranja temperature, je namreč poskrbela, da je bilo njenemu sinčku Premu udobno tako pomladi kot poleti.

Sodobna različica Inglesina Trio modela pa bo s svojo zasnovo, kakovostjo in pametnim rešitvam očarala tudi najzahtevnejše uporabnike, ne glede na potrebe in tempo življenja. V skladu s tradicijo so Inglesina košare za novorojenčke izdelane s posebno pozornostji do detajlov, elegance in vedno z mislijo na praktičnost in udobje. Trilogy košara je oblečena v mehko in razkošno tkanino, in se odlikuje po notranjosti prostora ter sistemu zračnega toka. Medtem ko je Quad primeren za vse terene, pa je Trilogy namenjen bolj za mestno vožnjo – pri Inglesini ga ljubkovalno kličejo 'mestni šarmer', hitro namreč očara mimoidoče.

Poleg otroških vozičkov, pa Inglesina vedno predstavlja novosti tudi na področju otroške opreme. Hit letošnjega poletja je zagotovo stolček za hranjenje FAST, ki omogoča, da s svojim otrokom še bolj uživate v skupnih kosilih in večerjah. Hitra in enostavna namestitev in cela paleta barv naredi hranjenje za vaše malčke zabavnejše, čiščenje tal in mize pa za vas veliko hitrejše. Ničkolikorat pa se je FAST stolček izkazal za najboljšega sopotnika na potovanjih, dopustih.

Lahko bi rekli, da so pri Inglesini uspeli združiti več svetov v enega: dizajn za mamo, enostavnost uporabe za očeta, in pa najpomembnejše - brezkompromisno varnost za otroka. Na spletni strani nakupovanje.net pa lahko nekatere Inglesina izdeleke najdete po 15% nižji ceni od redne maloprodajne cene.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.
Prebran članek vam lahko pomaga do nove grafične tablice!

Podarjamo zelo kakovostno tablico blagovne znamke Wacom v vrednosti 799,99€. Vabljeni k sodelovanju.

 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij