Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

STRAST BIVANJA - poslovite se od alergij in draženja kože!

26.09.2016

Sodeč po raziskavah strokovnjakov so alergije v zadnjih desetletjih v velikem porastu, kar je med drugim mogoče pripisati tudi spremembi kakovosti prehrane, onesnaženosti, stresnem tempu življenja in nekaterim drugim spremljajočim dejavnikom. Zelo pogoste so alergije na hrano, med najbolj razširjenimi pa so tudi različne vrste kožnih alergij, ki pestijo tako odrasle kot otroke, katerih koža je še posebej občutljiva in zahteva skrbno nego. Kljub splošnemu porastu alergij je pozitivna novica ta, da so alergije v sodobnem času ozdravljive in da jih je mogoče s preventivnim ukrepanjem celo preprečiti ali vsaj bistveno omiliti.

STRAST BIVANJA - poslovite se od alergij in draženja kože!

Največ lahko na področju preventive naredite sami

Kožne alergije se običajno pokažejo kot srbeče, akutno ali kronično potekajoče vnetje. Pogosti so rdeči madeži na koži, izpuščaji, srbečica in v skrajnih primerih tudi mehurji. Kakršna koli alergijska reakcija zahteva takojšnje ukrepanje in čim prejšnjo odstranitev alergena, ki akutno stanje povzroča oziroma ga poslabšuje. Običajno se ne zavedamo, da so pogost razlog za kožne alergije tudi naša oblačila, bodisi oprana s preveč agresivnimi sredstvi za čiščenje perila bodisi nezadostno očiščena in dezinficirana

Pri odpravljanju teh težav vam lahko delo bistveno olajša kakovosten pralni stroj s posebej zasnovanim antialergijskim programom, ki ima ustrezno prilagojene cikle pranja ter poskrbi za najvišjo stopnjo razkuževanja in čiščenja oblačil.

Eden takih je revolucionaren in z žigom kakovosti nagrajen Boschev program AllergyPlus, ki ima posebej zasnovan cikel pranja, ki poskrbi za daljšo fazo pranja na določeni izbrani temperaturi in za dodatno izpiranje. Na ta način globinsko očisti oblačila vseh prašnih delcev, živalske dlake in pršic ter posledično v največji možni meri zmanjša količino alergenov. Program je še posebej primeren za pranje vseh vrst oblačil, ki so v neposrednem stiku s kožo.

Podrobnejša predstavitev tudi na video posneteku.

Antialergijska nega otroških oblačil

Kakovostna nega oblačil dokazano zmanjšuje pojavnost alergij ter pospešuje njihovo zdravljenje. Glede na to, da je koža naš največji organ, je skrb zanjo še kako pomembna. Posebej drastične so lahko težave z alergijami pri otrocih, ki imajo kožo toliko bolj občutljivo, hkrati pa še nimajo zadosti utrjenega imunskega sistema, zaradi česar so lahko težave dolgotrajne.

Z ustrezno nego otroških oblačil, kot jo omogoča Boschev pralni stroj, lahko aktivno pripomorete k zmanjšanju občutljivosti nežne otroške kože. Manj, kot bo koža izpostavljena alergenom, hitreje si bo opomogla in se zacelila.

Priporočamo, da otroška oblačila operete z manjšo količino pralnega sredstva ter da izberete čim bolj ekološke izdelke, ki so narejeni na osnovi naravnih sestavin. Na ta način boste še dodatno zmanjšali izpostavljenost alergenom in draženje otroške kože, rezultat pa bodo zadovoljni in zdravi malčki brez srbečice in nadležnih alergij.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.
Prebran članek vam lahko pomaga do nove grafične tablice!

Podarjamo zelo kakovostno tablico blagovne znamke Wacom v vrednosti 799,99€. Vabljeni k sodelovanju. 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij