Registracija ali prijava

Ste že naš uporabnik?

Mastercard Secure Code Verified By Visa
0,00
Vaša košarica je prazna

Stroški dostave

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Za vsa naročila do 11. ure, se bomo potrudil in jih poslali iz skladišča oziroma pripravili za prevzem v roku 24 ur (pod pogojem, da je blago na zalogi).

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas lahko pokličete). V nobenem primeru ne odgovarjamo za prekoračitev roka dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da ob času dostave na naslovu ni nikogar, bo dostavljalec pustil sporočilo, da paketa ni bilo mogoče dostaviti in navedel pogoje po katerih se lahko paket ponovno prevzame ali dostavi brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni mogoče pravočasno dobaviti, vas bomo o tem nemudoma obvestili in predstavili ostalo ponudbo oziroma sporočili dobavni rok za naročene izdelke.

Strošek dostave se obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem naročilu ni nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka, ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti. Pri plačilu z gotovino pri dostavi preko Pošte Slovenije se je že zgodilo, da je poštar, ne po krivdi trgovine www.nakupovanje.net, zaračunal vplačilo UPN obrazca. Če se to zgodi, vas prosimo, da shranite potrdilo o vplačilu in nam ga posredujete za vračilo sredstev.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, kar pomeni da je priporočljivo navesti naslov za dostavo, kjer bo prevzem dejansko mogoč v dopoldanskih urah – paket lahko pošljemo tudi na delovno mesto.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici, kjer lahko ob skodelici odlične kave še kaj pogledate in vprašate. Vljudno vabljeni!

Copyright © 2015 Nakupovanje.net | Produkcija: Kreatorij